Vladimir Drăghia, salariu colosal la Exatlon și tratament de 5 stele pentru familia lui în Republica Dominicană

 Oana Popoiag
.

 

Vladimir Drăghia ExatlonVladimir Drăghia Exatlon

După ce a câștigat anul trecut Exatlon, popularitatea lui Vladimir Drăghia a explodat. În același timp, așa cum era de așteptat, au crescut și pretențiile sale. Astfel că, pus în fața propunerii de a fi antrenorul Faimoșilor într-un nou sezon Exatlon, acesta și-a negociat la sânge contractul, primind un salariu lunar colosal, alături de numeroase facilități pentru familia sa.

2018 a fost, fără îndoială, anul lui Vladimir Drăghia, după ce a câștigat primul sezon Exatlon, la finalul a patru luni extrem de dure departe de casă și fetița lui nou născută. Mai rar asistăm la reveniri atât de spectaculoase în atenția publicului, căci vedeta intrase într-un oarecare con de umbră până să participe la celebrul reality show.

Vladimir Drăghia, tratament de cinci stele la Exatlon

Așadar, era de așteptat ca, pus în fața propunerii de a fi antrenorul Faimoșilor în al doilea sezon Exatlon, să își negocieze la sânge contractul. Se pare că pe perioada șederii în Republica Dominicană acesta a primit un salariu lunar de 20 000 de mii de euro, plus multe alte facilități pentru familia lui formată din soția Alice Cavaleru și fiica lor, Zora. Întrucât la primul sezon Exatlon Vladimir Drăghia a trebuit să își lase acasă fiica nou născută vreme de câteva luni, de data aceasta și-a luat fetele cu el în Republica Dominicană, unde cele două au avut parte de tot confortul, pe lângă o binemeritată vacanță.

Se pare că hotelul unde familia a fost cazată le-a asigurat nu doar o relaxare de cinci stele, ci și un șofer care se le ducă pe Alice și Zora oriunde aveau nevoie, precum și o bonă pentru micuță.

Alice Cavaleru: 'Noi avem deja 3 vacanțe ratate'

Cu siguranță că lui Alice nu i-a fost ușor să rămână singură cu fetița anul trecut, când iubitul ei a lipsit de acasă câteva luni pentru Exatlon, dar Vladimir a reușit să-i ofere de data aceasta o binemeritată vacanță.

Iată ce scria Alice pe Instagram după ce a plecat cu toată familia în Rebublica Domonicană: 'Da, am plecat și noi două cu Vladimir la Exatlon. Sunt tare fericită că a fost posibil pentru că aici este de vis. Vă rog să nu-mi amintiți cât de frig este în România. Abia am uitat și am reușit să ne întindem puțin oasele la soare. Noi avem deja trei vacanțe ratate (din motive medicale și de muncă), așa că mă bucur tare pentru că putem să facem și o vacanță din proiectul ăsta frumos (când nu filmează Vladimir), dar mai ales mă bucur că nu mai stăm despărțiți.'

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Victor Slav și Raluca s-au despărțit. Ar fi pus punct relației chiar de ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu

Anca Sigartău, mesaj dur după ce a fost eliminată de la Asia Express: 'Lipsa caracterului, mitocania, mediocritatea…'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton