Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație: "Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Viviana Sposub trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Vedeta ne-a vorbit despre compromisurile pe care le-ar putea trece cu vederea și ce nu ar accepta nicicând din partea bărbatului din viața ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viviana, ești foarte tânără, dar bănuim deja că ți-ai trasat câteva principii de viață și… de viață amoroasă. Cât de deschisă ești în privința compromisurilor și în ce punct crezi că ai spune stop? Ce nu ai accepta niciodată?

Mă consider o iubită extrem de înțelegătoare și tolerantă. Însă nu aș accepta din partea niciunui bărbat violență fizică sau verbală. Consider că aici orice femeie trebuie să pună STOP!

Chiar,  cum  vezi  tu dragostea la… 20  și un pic de ani?

Îți  răspund  la  întrebarea asta într-un moment al vieții în care sunt foarte îndrăgostită și fericită. Așa că pot spune că dragostea e totul! Iubesc mult! Iubesc viața, iubesc oamenii din jurul meu, iubesc tot ce mi se întâmplă în acest moment. Unde dragoste nu e, nimic nu e!

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:”Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună” / EXCLUSIV

Citește și: Legătura neașteptată dintre Viviana Sposub și Andreea Bălan:”Nu îmi vine să cred că…”

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Simona Gherghe și ce spune despre gelozia în relație:„Cedăm pe rând' / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima apariție TV după ce Alex Bodi a fost arestat:„Facem sărbătorile de iarnă în Dubai'. Ce a declarat despre Victor Slav

Spuneai la un moment dat că îți dorești foarte tare copii. Așa devre- me? Ți-ai pus în gând să fii o mamă super tânără?

Devreme?  Mereu  îmi  închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu alte cuvinte, socoteala din Moldova nu se pupă cu cea din Capitală! Îmi doresc în continuare să devin mamă,  dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit.

Viviana-Sposub-George-Burcea-1-1024×683Viviana-Sposub-George-Burcea-1-1024×683

În general, știm foarte puține despre tine și am vrea să te cunoaștem  mai  bine.  Cine este Viviana, dincolo de camerele de luat vederi?

Viviana e o tânără care încă se descoperă pe sine! E un suflet de copil într-un corp de femeie sexy, cu cheful de viață al unei adolescente rebele. Îi place mult să râdă, să se bucure, să danseze, să cânte, să iubească, să trăiască! Și toate astea le împletește cu dorința arzătoare de a munci și de a realiza lucruri frumoase în viață. E ambițioasă și perseverentă, de curând a aflat că e și foarte puternică. Așa că nimic nu îi stă în cale!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton