Virgil Ianțu a fost testat pozitiv cu COVID-19: ”Am fost extrem de atent cu protecţia şi cu normele de igienă”

 Stamen Diana
.

Virgil Ianțu a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar anunțul a fost făcut chiar de el. Prezentatorul TV a mers la spital, unde s-a testat și a primit rezultatul testului ca fiind pozitiv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din fericire, Virgil Ianțu a fost testat pozitiv cu o formă ușoară de COVID-19. Deși a fost mereu atent la normele de igienă și a respectat măsurile de protecție, prezentatorul TV a contractat virusul.

„Da, deşi am fost extrem de atent cu protecţia şi cu normele de igienă, am contactat Covid. Din fericire am o formă uşoară şi voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulţumesc celor de la Spitalul Monza şi acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toţi. A fost o experienţă care m-a făcut să îi apreciez şi mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsaţi garda jos şi să vă protejați cât puteţi, purtând masca şi exagerând cu igienă. Asta pentru voi şi pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!', este mesajul prezentatorului.

Virgil-Ianțu-are-COVID-19-1Virgil-Ianțu-are-COVID-19-1

Virgil Ianțu a fost testat pozitiv cu COVID-19, însă se simte bine. Prezentatorul TV se află acasă, unde se recuperează și își ține fanii la curent cu starea lui de sănătate.

'Am descoperit un antibiotic miraculos argentinian. Se pare ca ma face bine de tot! Atentie la dozaj! Va doresc sanatate tuturor!', a postat prezentatorul TV pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Viitorul sună bine pentru fiica lui Virgil Ianțu. Ce face Jasmina la doar 14 ani | EXCLUSIV

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton