Viorica și Ioniță din Clejani, anunț tranșant după scandalul în care a fost implicată fiica lor, Margherita: "Avem încredere în instituțiile statului român"

 Cica Cristina
.

De câteva zile, Margherita din Clejani se află în mijlocul unui scandal intens mediatizat, motiv pentru care părinții ei au luat o decizie tranșantă pentru perioada următoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Totul a început când Margherita a provocat un accident, fiind apoi depistată pozitiv la Drug Test, în urma unui control efectuat de polițiști. De atunci, pare să fi urmat un coșmar pentru părinții Viorica și Ioniță, care acum au luat hotărâre drastică: nu vor mai face declarații în spațiul public și vor lăsa totul în seama 'instituțiilor statului român', pentru a derula ancheta.

'Am decis ca, pentru o perioadă, să nu mai dăm declarații în spațiul public. Avem încredere în instituțiile statului român și suntem pe deplin convinși că își vor îndeplini atribuțiile cu profesionalism, conform competențelor și legislației în vigoare. Mulțumim presei care a demonstrat respect față de deontologia profesională și ne-a fost alături, permițându-ne și nouă să ne spunem punctul de vedere. Să auzim de bine! Vă rugăm să respectați decizia noastră și dreptul la viață intimă al fiecărei persoane!', se arată în mesajul transmis de Viorica și Ioniță din Clejani.

Citește și: În sfârșit, Andreea și Cabral Ibacka au postat fotografii cu fetița lor!Cum arată micuța Namiko și cu cine seamănă

Viorica din Clejani: „Lăsați-mi copiii în pace”

Viorica de la Clejani s-a arătat extrem de afectată de toată această situație și, cu lacrimi în ochi, și-a strigat durerea și temerile pe care le are pentru viața fiicei sale. Viorica se teme ca fiica ei să nu pice în depresie din cauza presiunii și să ajungă să se sinucidă precum alte vedete autohtone.

„Lăsați-mi copiii în pace. Eu sunt mama lor, eu am grijă de ei. Nu vreau ca și copiii mei să pățească cum s-a dus Mălina Olinescu și a murit din cauza depresiei, presiunii mediatice și a oamenilor. Am nervi și nu consum nimic! Lăsați-mi copiii în pace. Vreți să se omoare ca Mădălina Manole? A omorât pe cineva? Dumnezeu pedepsește. Anturajul Margheritei nu este o crimă, este învățare de minte să știu cine intră în curtea asta și cine iese. Eu mă mulțumesc că ai mei copii trăiesc și nu sunt drogați ca alții. Suntem o țară plină de drogați și nu face nimeni nimic’, a răbufnit Viorica de la Clejani la Xtra Night Show.

Citește și: Dan Negru, despre vloggerul Alexandru Bălan, ale cărui incitări la agresiune sexuală au scandalizat o țară întreagă:„Nu căpiatul ăla e principalul vinovat, ci…' / EXCLUSIV

Acesta pare să fie ultima intervenție a Vioricăi pe acest subiect, având în vedere anunțul făcut.

Viorica-Ionita-din-Clejani-1Viorica-Ionita-din-Clejani-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Strigătul disperat al unei mame! Viorica de la Clejani varsă lacrimi amare și se teme pentru viața copiilor ei:'Nu vreau ca Margherita să se omoare din cauza depresiei'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton