Viața e plină de surprize! Bebe Cotimanis a apelat la ajutorul fostei soții, pe care a părăsit-o în urmă cu doi ani pentru o altă femeie

 Oana Popoiag
.
Bebe CotimanisBebe Cotimanis

Actorul Bebe Cotimanis a părăsit-o în urmă cu doi ani pe cea care i-a fost alături ani de zile pentru a începe o relație cu o mult mai tânără actriță. Dar iată că viața e plină de surprize, iar Cotimanis a ajuns să respire din nou același aer cu fosta soție.

Vestea că Bebe Cotimanis a părăsit-o pe Florina Mărcuță pentru Iulia Dumitru, colegă de breaslă, a șocat întregul showbiz. Gurile rele credeau că este vorba doar despre o flamă de ocazie, însă a trecut un an de când actorul de 64 de ani se iubește cu Iulia Dumitru, o femeie mult mai tânără decât el, care spune despre Cotimanis că este „unul dintre cadourile de la viață'.

Bebe Cotimanis a apelat la ajutorul fostei soții

După ce a renunțat la relația de 17 ani cu Florin Mărcuță, iată că viața i-a adus din nou împreună. Ce doi au fost nevoiți să lucreze îndeaproape pentru un film, 'Între chin și amin', unde Bebe joacă rolul principal, iar Florina este makeup artist.

Se pare că, totuși, cei doi au lucrat civilizat împreună, conform spuselor Florinei Mărcuță, care a dat o declarație exclusivă pentru Click!.

'Machiajul lui Bebe a fost făcut de mine şi a durat doar 20 de minute. Suntem prieteni acum, ne-am împăcat. I-am făcut o «tăietură» care, spre finalul filmului, trebuia să apară ca o cicatrice. Am lucrat foarte bine împreună, ne-am comportat ca doi colegi de platou şi ne-am văzut fiecare de «rolurile» noastre. De atunci, nu s-a mai ivit ocazia să colaborăm', a explicat fosta soție a lui Bebe Cotimanis.

Foto: Facebook, Libertatea

Citește și:

Dana Rogoz, adevărul despre scena de sex cu Răzvan Vasilescu, din filmul regizat de soțul ei: 'A fost foarte dificilă acea secvență, din punct de vedere emoțional'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton