Veste șoc! Justin Bieber a fost diagnosticat cu o boală gravă: ”Lumea credea că arăt așa de la droguri…”

 Oana Popoiag
.

După ce s-a speculat că Justin Bieber arată din ce în ce mai rău din cauza dependenței de droguri, artistul a venit la început de an cu o veste tristă: motivul stării sale generale proaste este temuta boală Lyme, cu care a fost diagnosticat recent. Este vorba despre o boală gravă și perfidă, ce dă peste cap întregul organism.

Toată lumea a observat că Justin Bieber a început să arate din ce în ce mai rău în ulima vreme. Slab, palid, cu pete suspecte pe piele, artistul a fost bănuit că dependența de amfetamină l-ar fi adus în acest stadiu. Nici vorbă de așa ceva, a anunțat Justin, care, la doar 25 de ani, se luptă cu una dintre cele mai grave afecțiuni pe care le poate avea corpul uman

Justin Bieber, diagnosticat cu boala Lyme

În loc să se bucure în această perioadă de mariajul cu modelul Hailey Baldwin, cu care s-a căsătorit recent, Justin Bieber luptă cu boala Lyme, temuta boală cauzată de mușcătura unei căpușe. Artistul a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram, pentru a pune capăt speculațiilor cu privire la consumul de droguri.

'Foarte multă lume zice de mine că arăt ca naiba, că sunt clar pe droguri, fără să realizeze că, de fapt, am fost diagnosticat recent cu boala Lyme. Este vorba despre o boală autoiumună, cronică, ce îmi afectează pielea, funcțiile creierului, energia și starea generală de sănătate', a scris Justin Bieber pe Instagram, adăugând că va veni cu mai multe detalii într-un documentar pe You Tube.

Ce este Boala Lyme. Afecțiune gravă, greu de depistat, transmisibilă

Boala Lyme face ravagii pe întreaga planetă, iar vedetele de la Hollywood nu sunt ferite de așa ceva. Nu doar Justin Bieber suferă de această afecțiune severă, greu de diagnosticat și de tratat. Avril Lavigne, Bella Hadid și mama sa, Yolanda Hadid, sunt doar câteva dintre celebritățile ce au 'boala celor 1000 de fețe'.

Boala Lyme este cauzată de căpușe și poate cauza complicații grave dacă nue ste depistată la timp și tratată cu antibiotice. Din păcate, puțini sunt diagnosticați corect și din timp, întrucât boala este foarte perfidă, iar simptomele variază de la persoană la persoană. Important de știut este, de asemenea, că ave, de-a face cu o afecțiune transmisibilă.

Justin BieberJustin Bieber

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton