Veste neașteptată! Elena Băsescu s-a despărțit de Cătălin Tomată. Cei doi au fost împreună doi ani

 Oana Popoiag
.
Elena Băsescu și Cătălin TomatăElena Băsescu și Cătălin Tomată

Elena Băsescu s-a despărțit de Cătălin Tomată după o relație de doi ani. Motivul separării este necunoscut, dar se pare că cei doi și-au spus adio în urmă cu circa o lună. EBA are o fetiță de un an cu iubitul cu 12 ani mai tânăr.

După ce Elena Băsescu a venit fără partenerul ei la botezul copilului Elenei Udrea, lumea a început să-și pună întrebări în privința mariajului celor doi, însă nimic nu părea să amenințe fericirea cuplului în acel moment.

Iată că zvonurile par să prindă contur. Conform Wowbiz, Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-ar fi separat în urmă cu o lună, păstrând tăcerea pentru a pune capăt mariajului într-un mod discret și civilizat. Nu se cunosc motivele despărțirii, mai ales că cei doi nu au dat de înțeles vreodată că ar avea probleme în cuplu.

EBA are cu Cătălin Tomată, un prosper om de afaceri, în vârstă de 27 de ani, o fetiță de un an, pe nuem Anastasia. Din mariajul anterior, cu Bogdan Ionescu, au rezultat alți doi copii frumoși, Sofia Anais (4 ani), și de frățiorul Traian Jr (3 ani)

Foto: Instagram

Citește și:

Monica Bârlădeanu, mărturisiri neașteptate în cel mai intim interviu de până acum. Care este regretul vieții sale și cea mai scumpă bijuterie pe care o deține

Decizia luată de Lora înainte de a îmbrăca rochia de mireasă: „Nu accept să port ținute care nu îmi plac doar pentru că spune un stilist să fac asta!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton