Vedetele și-au pierdut simțul rațiunii pentru o seară

 Oana Popoiag
.
Sonia Argint IonescuSonia Argint Ionescu

 

'Ready to lose your senses?' Așa suna invitația la un eveniment monden la care vedetele nu au stat pe gânduri și au răspuns 'da'. Cum tema serii a fost vertijul provocat de iubire, la party au venit cele mai populare și în același timp cele mai ocupate cupluri celebre.

Cupluri precum Andra și Cătălin Măruță, Andreea Esca și Alexandre Eram, Monica și Nicolai Tand știu cel mai bine ce senzații îți poate provoca dragostea. Prin urmare, deși foarte ocupați fiecare, și-au făcut timp să iasă în oraș pentru a celebra o lansare de parfum care tocmai despre asta vorbește: senzația de amețeală provocată de sentimente intense.

Alături de multe alte vedete, aceștia au testat noua creație YSL, Mon Paris, și au petrecut o seară plăcută, încheiată cu o surpriză de excepție: un concert marca Vama, de care Tudor Chirilă a avut grijă să fie memorabil.

Andra a fost foarte încântată să o revadă la eveniment pe Andreea Esca. Artista a postat ulterior pe rețelele sociale o fotografie cu cele două, cu mesajul: 'Bună seara, România! Bună seara, București! Ea e Andreea Esca și e prietena mea. Deși e serioasă în fiecare seară, eu o știu mereu cu zâmbetul pe buze și asta iubesc foarte mult la ea!'

Oana Popoiag

Foto PR

Citește și:

Andra, David și Măruță – Așteptând-o pe Eva

Fotografii de colecție – Andreea Esca și Alexandre Eram acasă la ei acum 17 ani

Cât de frumoasă este iubita lui Tudor Chirilă

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton