Vedetele promovează alăptatul la sân. Deea Maxer și Ioana Grama abia au născut și au postat imaginile!

 Oana Popoiag
.
alăptatul la sânalăptatul la sân

Una dintre cele mai dezbătute idei, alăptatul la sân a creat numeroase subiecte de discuție în rândul mamelor. Iată că Deea Maxer și Ioana Grama, care au născut recent, nu s-au sfiit să facă publice imagini în care își alăptează bebelușii.

Poate că nu este subiect mai dezbătut între mame (și nu numai) decât alăptatul la sân. S-a vorbit mult despre acest subiect, dar imaginile sunt mai puternice decât vorbele, așa cum demonstrează fotografiile pe care vedetele le postează în timp ce își alăptează copiii.

Ioana Grama și Deea Maxer au făcut publice fotografii în care își alăptează bebelușii

Deea Maxer și bloggerița Ioana Grama au în comun nu doar faptul că au devenit mame în urmă cu câteva zile, dar și faptul că ambele au ales să facă publice fotografii în care își alăptează bebelușii la sân.

'Dacă vineri am fost la țară la bunici, azi am profitat de soare și am ieșit în parc. Maysa plângea, iar Dinu m-a întrebat: „Alăptezi aici?’ I-am răspuns mândră: „Da, chiar aici! Pe banca aceea la soare. Și oriunde altundeva atâta timp cât ei ii este foame și are nevoie de mine!',a  scris Deea Maxer pe Facebook, neezitând să posteze o fotografie în care își alăptează fetița, pe Maysa Maria.

Cristina Șișcanu, subiect de controverse după  ce și-a alăptat fetița într-un restaurant

Alăptatul în public este unul dintre cele mai comentate subiecte . Fotografiile cu mamele care îşi alăptează copiii în public atrag mii de comentarii, părereile fiind foarte împărţite.

Cristina Șișcanu a stârnit un adevărat vârtej mediatic după ce în urmă cudoi ani și-a alăptat fetița într-un restaurant. Soția lui Mădălin Ionescu a fost aspru criticată pentru că alăptează în public, gestul său fiind considerat de prost gust, nepotrivit sau ruşinos.

Aceasta a răspuns atunci că este un gest cât se poate de natural şi nu îi va fi niciodată ruşine de ceea ce face.

Nu îmi va fi niciodată ruşine să îmi alăptez copilul în public! Presupusa indecenţă este doar în minţile primitve ale unora. Este un gest cât se poate de natural, mai mult decât atât… înălţător! Este Săptămâna Mondială a Alimentaţiei la Sân! În România doar 30% dintre femei îşi alăptează bebeluşii în primele şase luni de viaţă, deşi 95% dintre ele pot alăpta cu succes. Le mulţumesc mămicilor care au fost alături de mine susţinând firescul, a scris Cristina Şişcanu în social media.

Foto. Facebook, Instagram

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton