Vedete la un rooftop party

 Oana Popoiag
.
Monica și Nicolai TandMonica și Nicolai Tand

Apusul a fost cadrul perfect pentru o petrecere exclusivistă în mijlocul verii toride, de la care nu au lipsit vedete precum Corina Caragea sau Nicolai Tand, atrase de răcoarea unui rooftop și de noutatea unui duo de parfumuri electrizant.

 

Deși august este luna concediilor, s-ar zice că vedetele și bloggerii au ales să o petreacă în București. Corina Caragea, Nicolai Tand și mulții alții s-au distrat la un rooftop party până târziu în noapte, socializând și răcorindu-se cu cocktailuri potrivite temperaturilor ridicate.

Chiar dacă petrecerea a avut loc în București, ținuta vaporoasă aleasă de Corina Caragea, o creație Rhea Costa, aducea aminte de o vacanță însorită. De altfel, vara aceasta Corina a avut parte de câteva zile de odihnă în Sicilia, zonă de care se declară îndrăgostită.

 

Citește și:

Mădălina Ghenea și Antonia sunt cele mai sexy românce! Uite cât de provocator au pozat!

Alice Peneacă – Direct din New York, despre relația cu Bobby Păunescu

 

Nicolai Tand și soția sa, Monica, au profitat de invitația la eveniment pentru a lua o pauză de la …șantier. Se pare că cei doi pregătesc un nou proiect în zona restaurantelor, iar lucrările se află în fază avansată. Cuplul s-a potrivit cum nu se poate mai bine conceptului gândit de organizatori în jurul lansării unui duo de parfumuri Emporio Armani, Because it’ s you! Stronger with you.

Citește și:

(EXCLUSIV) NICOLAI TAND: 'Eu zic că trebuie să mănânci de toate, dar cumpătat'

Recomandare de weekend de la Corina Caragea

Quiz digital: Corina Caragea

Oana Popoiag

Foto PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton