Vedete la un eveniment exclusivist

 Oana Popoiag
.
Simona PătruleasaSimona Pătruleasa

Cunoscută ca o lună săracă în evenimente mondene, ianuarie le-a făcut totuși vedetelor o surpriză: o lansare exclusivistă, într-un cadru rupt din lumea lui Salvador Dali.  Celebritățile și-au lăsat copiii acasă și au ciocnit un pahar de șampanie.

'Adu cu tine un accesoriu neobișnuit', acesta a fost dress code-ul evenimentului pentru care vedete precum Simona Pătruleasa, Cristina Șișcanu, Ana Morodan sau Fabuloasele au înfruntat temperaturile scăzute ale nopții trecute. Și bine au făcut, pentru că au avut parte de o seară exclusivistă cu șampanie, parfumuri, cărți și o atmosferă ce amintea de picturile suprarealiste ale lui Salvador Dali.

Simona Pătruleasa și-a lăsat fetița de care e nedespărțită, Ingrid (șase ani), în grija tatălui, în vreme ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au lăsat-o pe Petra, fiica lor de aproape nouă luni, în grija bunicii. Cei doi au postat în social media o fotografie de la eveniment sub hastagul #keepingupwithionestii, hashtag pe care Cristina îl folosește deja de ceva vreme la orice postare de cuplu pe Instagram.

Magicieni, porumbei țâșnind din joben, personaje de circ, oameni pe picioroange și arlechini au condimentat seara lansării colecțiilor de parfum Fabulous și Daligramme (disponibile în magazinele Elysee), inspirate din creațiile lui Salvador Dali.

 

 

Oana Popoiag

Foto: Dumitru Angelescu

 

Citește și:

EXCLUSIV! Anca Lungu spune adio Observatorului de weekend. Ce vedetă o va înlocui?

Prințul Harry și Meghan Markle au primit un tort de nuntă cu 5 etaje. Unul… neobișnuit

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton