Valentina Pelinel, gest neașteptat la nunta fiicei lui Gigi Becali. Ce a făcut soția lui Cristi Borcea la miezul nopții

 Stamen Diana
.

În weekend, fata cea mare a lui Gigi Becali s-a căsătorit, iar nunta a fost una grandioasă. De la marele eveniment nu a lipsit nici Valentina Pelinel, care a făcut un gest total neașteptat la miezul nopții. Vedeta s-a făcut nevăzută crezând că nu se va afla despre asta.

Deși Cristi Borcea se află în spatele gratiilor, Valentina Pelinel nu a putut spune pas invitației la nunta fiicei lui Gigi Becali, mai ales că latifundiarul din Pipera îi este naș de cununie soțului ei. Vedeta nu stat prea mult timp la nunta Teodorei și a lui Mihai, pentru că la miezul nopții avea alte planuri.

Valentina Pelinel a fugit de la nuntă, la miezul nopții, pentru a fi alături de buna ei prietenă, Nasrin Ameri. Soția lui Cristi Borcea a mers acasă la prezentatoarea de la Antena Stars, unde i-a făcut o surpriză de ziua ei de naștere.  „Azi este despre ea. La mulți ani, frumusețe!', a scris Valentina Pelinel pe una dintre rețelele de socializare.

O rochie precum cea a Valentinei Pelinel costă peste 3000 ron. Vedeta a purtat aceleași sandale pe care le-a avut și la cununia civilă, atunci când ea a devenit oficial doamna Borcea.

Teodora Becali a avut o nuntă ca-n filme

Aranjamente florale în culori pastel, extrem de elegante, băuturi fine, mâncăruri demne de restaurante cu stele Michelin, muzică bună, invitați aleși pe sprânceană, din showbiz, sport și politică, așa se poate rezuma, în doar câteva cuvinte, petrecerea de nuntă a Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali. Spectaculosul eveniment a avut loc la Palatul Snagov în prezența a peste o mie de invitați, prin care se numără Gică Hagi, Mihai Soica, Vasile Geambazi, Victor Hrebenciuc, Adrian Videanu, Mitică Dragomir, Valentina Pelinel, Anamaria Prodan, Andra – care a cântat și Cătălin Măruță, cel care a fost amfitrionul petrecerii – asta ca să-i amintim pe cei mai cunoscuți, din lumea mondenă.

Se zvonește că Gigi Becali ar fi plătit o sumă fabuloasă pentru programul artistic de la nuntă și că Andra și Cătălin Măruță ar fi încasat aproxiativ 15.000 de euro pentru a veni împreună la acest eveniment.

Citește și: Nuntă ca-n povești pentru Teodora, fiica lui Gigi Becali. Petrecere cu o mie de invitați, Andra a cântat, Măruță a prezentat!

FOTO: Facebook

Valentina Pelinel și Cristi BorceaValentina Pelinel și Cristi Borcea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton