Unde lucrează și ce salariu are Elena Băsescu, după ce a rămas mamă singură

 Stamen Diana
.

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu nu pierde timpul și muncește pentru a asigura celor trei copii un viitor strălucit. S-a aflat unde lucrează și ce salariu are Elena Băsescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După două despărțiri dureroase, Elena Băsescu nu pierde vremea și se concentrează pe partea profesională. În prezent, fiica cea mică a lui Traian Băsescu este consilieră la Comisia de Afaceri Europene. Se pare că EBa a fost angajată până la terminarea fostei legislaturi la grupul Partidului Mişcarea Populară. Ulterior, din moment ce partidul PMP nu a trecut pragul, Elena Băsescu a fost angajată pe o perioadă nedeterminată și a ajuns consilieră la Comisia de Afaceri Europene, potrivit Adevărul.ro.

Elena Băsescu (1)Elena Băsescu (1)

Se pare că fiica lui Traian Băsescu ar câștiga pe luna aproximativ 6.000 de lei. În urmă cu ceva timp, o altă sursă declara faptul că Elena Băsescu ar ajunge să primească pe luna 11.000 de lei, venit brut.

Citește și: Elena Băsescu a vorbit în premieră despre faptul că fiica ei cea mare s-a născut prematur: „Din păcate…”

Citește și: Elena Băsescu, despre viața cu trei copii: „Nu e greu! Am fost destul de stricți cu ei”

Citește și: Elena Băsescu, bănuită că și-a făcut implant de gambe! Pentru prima dată, bruneta a reacționat la zvonurile despre operații estetice!

Citește și: Cum se înţelege Elena Băsescu cu foştii socri. Iată cum o ajută părinţii lui Syda

Ce pensie alimentară primește Elena Băsescu pentru copiii săi

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu nu a fost atât de norocoasă la capitolul dragoste, însă din cele două relații pe care le-a avut au rezultat trei copii absolut superbi. Elena Băsescu primește pensie alimentară din partea fostului soț pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

În declarația de avere, EBa a trecut și suma de 60.000 de lei reprezentând ‘pensii alimentare minori’, cel mai probabil de la Bogdan Ionescu, fostul său soț cu care are cei doi copii mai mari. După despărțirea de tatăl Anastasiei, Cătălin Tomata, vedeta a rămas singură.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton