Unde își petrec vedetele vara. Monica Bârlădeanu, Amalia Enache și Simona Pătruleasa împreună la un brunch prețios

 Oana Popoiag
.
unde își petrec vedetele varaunde își petrec vedetele vara

Unde își petrec vedetele vara? La terasă. Monica Bărlădeanu, Amalia Enache, Simona Pătruleasa și multe alte vedete au profitat de vreme și de un eveniment de beauty pentru a discuta planuri de vacanță la o limonadă, în ținute vaporoase perfecte pentru sezonul cald.

Dacă vrei să afli unde își petrec vedetele vara până acum și ce ținute aleg să poarte într-o zi călduroasă, stai pe viva.ro, pentru că deși am intrat în sezonul estival, evenimentele se țin lanț în București.

Flori albe, șampanie, cireșe, muzică bună și un parfum-bijuterie: așa a arătat o zi de vară pentru Andreea Berecleanu, Monica Bârlădeanu, Simona Pătruleasa și multe alte vedete prezente la evenimentul de lansare al noului brand Haute Parfumerie House of Sillage, cu ambalaje prețioase din aur de 18k și cristalele Swarovski cu tăietură de diamant. Vedetele au stat de vorbă la un pahar de Martini cu fondatoarea Casei, Nicole Mather, născută în Sibiu și celebră prin brandul său în 45 de țări, și au testat parfumurile-bijuterie pentru a descoperi combinațiile de note florale rare ce li se potrivesc.

Unde își petrec vedetele vara

Simona Pătruleasa a afișat un look de vară, în culori solare, în ton cu vacanța în Turcia, unde urma să plece peste câteva zile alături de soțul său, Sabin Ivanov, și de fiica lor, Ingrid. Dacă Simona a început vara în forță cu vacanțele, o altă prezentatoare de știri, Amalia Enache, se află la polul opus. Din august, aceasta va reveni din concediul de maternitate la pupitrul Știrilor Pro Tv de noapte, alături de Cristian Leonte.

O vară ocupată va avea, se pare, și Denise Iacobescu, care și-a făcut apariția la eveniment într-o ținută din in. La 51 de ani, mama Antoniei plănuiește să se înscrie la Facultatea de Psihologie pentru a studia comportamentul copiilor.

Foto:PR

Citește și:

David este șeful! Andra și Cătălin Măruță, părinți model: 'Ne-am dorit atât de mult copii'

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, despre fetiţa lor: „Doreşte să stea cât mai mult cu noi!'

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton