Unchiul celebru al Alexandrei revine o informație halucinantă despre criminalul din Caracal: ”Acest monstru a fost internat de 8 ori la Spitalul de Psihiatrie”

 Oana Popoiag
.
crima din Caracalcrima din Caracal

După ce Alexandra Măceșanu a fost ucisă cu sânge rece de monstrul din Caracal, unchiul său, Alexandru Cumpănașu, nu mai are liniște. Acesta a revenit cu noi detalii înfiorătoare, făcând o dezvăluire absolut grotească: criminalul ar fi fost internat la Psihiatrie de 8 ori în trecut.

Zilele trecute a ieșit la iveală faptul că Alexandra, fata de 15 ani luată la ocazie de Gheorghe Dincă și ulterior ucisă, care a sunat de 3 ori la 112, este nepoata realizatorului de emisiuni Alexandru Cumpănașu. Acesta, totodată președinte al Asociației pentru Implementarea Democrației și președinte al CNMR, nu mai are liniște de când a aflat chinurile prin care a trecut nepoata sa și reacția întârziată, ce s-a dovedit ulterior fatală, a poliției.

Unchiul Alexandrei revine cu un detaliu grotesc despre criminalul din Caracal

Unhciul Alexandrei, voce în spațiul public, a venit cu o nouă informație către presă, absolut incredibilă. 'Informaţiile referitor la ce s-a întâmplat acolo sunt halucinante de la o secundă la alta. Acest monstru care spune că le-a omorât pe Alexandra şi Luiza a fost internat de 8 ori la Spitalul de Psihiatrie din Corabia sau Slatina. Prin urmare, nu avea dreptul să conducă, să aibă permis. Trebuia să fie luat de îndată la Caracal… fiind internat la Psihiatrie, este obligatoriu ca aceşti oameni să fie primii suspecţi în cazul oricărei infracţiuni. Acest om era cunoscut de toate autorităţile ca o persoană cu probleme psihice extrem de grave', a declarat Alexandru Cumpănașu la RTV în urmă cu câteva momente.

Foto: Libertatea, Facebook

Citește și:

Ultima discuție cu Alexandra, fata de 15 ani ucisă la Caracal. Prietena ei cea mai bună a dezvăluit de ce s-a urcat în mașina criminalului

Noi detalii scandaloase cu privire la crima din Caracal. Greșelile flagrante făcute de polițistul care i-a răspuns Alexandrei la 112!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton