Un nou termen la proces între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Prima reacție a afaceristului: "Să vină cu dovezi!"

 Cica Cristina
.

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu este nici pe departe aproape de final. Cei doi s-au întâlnit din nou la proces și se pare că niciunul nu are de gând să cedeze. Ce decizie au luat acum magistrații!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a pronunțat încă, iar cei doi se luptă pentru custodia celor doi copii. După acuzațiile lansate la adresa sa, Gabi Bădălău și-a făcut testul antidrog. Imediat după ce a primit rezultatele a precizat că micuții ar avea un viitor mai bun alături de el.

Claudia-Patrăscanu-1-1Claudia-Patrăscanu-1-1

‘Având în vedere că sunt transparent și nu ascund nimic, am făcut testul ăsta pentru mine, pentru familia mea și pentru copiii mei. Neavând nimic de ascuns am venit și mi-am făcut testul la o clinică privată, cât și la INML, cel mai complex test toxicologic și așteptăm rezultatele. Nu am refuzat niciodată! Dacă iar îmi citați din fosta mea soție… nu am refuzat absolut nimic.’a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău a făcut testul antidrog

În ciuda rezultatului, Claudia Pătrășcanu insistă pe subiect și este de părere că ar trebui să se facă testul pe firul de păr.

'Dacă tot face aceste acuzații, să vină cu dovezi. Singura plângere pe care mi-au asumat-o a fost cea a consumului de droguri. Insist pe acest subiect, să se facă testul pe firul de păr', a spus Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a confirmat relația cu Gabi Bădălău:”Șmecheria nu stă în a-ți neglija familia”

Citește și: Bianca Drăgușanu confirmă relația cu Gabi Bădălău:'Da, mă mărit'

Citește și: Primele imagini din vila în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda:„Este foarte greu de întreținut'

Citește și: Mioara Roman, primele imagini după externarea din spital.Oana și Catinca au dus-o acasă

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, din nou în instanță

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au prezentat din nou în fața judecătorilor în legătură cu pronunțarea divorțului. La ieșire, afaceristul a anunțat că procesul a fost, din nou, amânat.

S-a amânat. Doar din partea ei au fost martori. Niciun institut medical din România nu are acest test. Am făcut cel mai complex test: urină, salivă și sânge. Am întrebat medicul de gardă de la INML și mi-a zis că este cel mai complex test pe care l-am făcut, a reacționat el cu privire la ultima declarație a Claudiei privind analiza pe firul de păr.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton