Un artist i-a declarat lui Cătălin Măruță că vrea să aibă o noapte de amor cu Andra. Cum a reacționat prezentatorul PRO TV

 Cica Cristina
.

Cătălin Măruță a fost luat prin suprindere în cadrul emisiunii sale. Un artist i-a spus, în direct, că ar vrea să aibă parte de o noapte de amor cu Andra. Iată ce s-a întâmplat.

ITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc” a fost invitat Sorin Brotnei, fostul membru de la Akcent. Artistul a reușit să ia prezentatorul prin surprindere, lăsându-l aproape fără replică.

I s-a adresat întrebarea 'Cu ce persoană din showbiz ai vrea să ai o aventură de-o noapte?', iar răspunsul său nu a fost tocmai pe placul lui Cătălin Măruță.

Andra Măruță, a răspuns Sorin fără să ezite.

Replica lui Cătălin Măruță

Replica lui Cătălin Măruță a fost: 'Deci faci d-astea', iar apoi a început să râdă.

Sorin Brotnei a continuat însă, pe același subiect: 'Dacă managerul ei vrea să-l suplinesc, o fac oricând, cu plăcere', a transmis artistul.

Cătălin Măruță a rămas fără replică, doar a schițat un zâmbet și a schimbat subiectul.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:”Nu ne blocăm în certuri”. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii:”Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu”. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la TV.Ce s-a întâmplat cu iubita lui Smiley și cum a motivat gestul

Citește și: Ana Baniciu are un nou iubit.Cine este bărbatul și cu ce se ocupă

Sorin Brotnei este tată de fată

Sorin Brotnei trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ramona, femeia care i-a devenit și soție. Cei doi au împreună o fetiță de 2 ani.

În decembrie 2018, Sorin Brotnei a devenit tată de fată. Micuța a primit numele Ivana. „Minunăția noastra a venit la ora 20:03 și 3,880 kg!’, este mesajul transmis de Sorin Brotnei în dreptul fotografiei în care apare alături de soția sa și de fiica lor.

Sorin-Brotnei-1-1Sorin-Brotnei-1-1

Sorin Brotnei a participat la emisiunea ‘Ultimul trib’ chiar în perioada în care soția lui era însărcinată. Dincolo însă de experiența sa din Madagascar, Sorin a avut emoții și pentru ce se va întâmpla în lipsa lui acasă, în România.

‘Cel mai dor îmi va fi de soția mea, care e însărcinată. Așteptăm un copil în luna decembrie, o fetiță, și o să le simt lipsa, așa cum și ea îmi va simți mie lipsa. În prima fază, când mi s-a propus proiectul acesta, am refuzat cu gândul că soția mea e însărcinată și că nu aș putea să o las singură. După ce i-am spus de propunere, mi-a zis că ar fi o experiență pentru mine și știe că mi-ar plăcea să fac niște lucruri de genul acesta, de sport și supraviețuire. Și dacă ea mi-a spus că poate să mai facă un efort, abia atunci am acceptat!’, a spus atunci Sorin.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton