Tyra Banks, transformare radicală după carantină. Cu kilograme în plus, batic și mască a fost greu de recunoscut pe stradă/ FOTO

 Cica Cristina
.

Tyra Banks s-e remarcat de-a lungul timpului pentru aparițiile impecabile! Vedeta în vârstă de 46 de ani, însă, este aproape de nercunoscut după perioada de carantină! Incredibil cum a fost surprinsă diva de paparazzi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vedeta s-a transformat radical în perioada de izolare. A câștigat câteva kilograme în plus și se pare că și-a schimbat și stilul. A dat rochiile spectaculoase ale marilor designeri pe haine comode, precum treninguri, și-a pus un batic pe cap, fiind cu greu de recunoscut pe stradă.

Citește și: Andreea Mantea a împlinit 34 de ani! Ce surpriză i-a pregătit iubitul misterios:„Pentru că te iubesc'

Ce-i drept, respectă cu strictețe regulile în plină pandemie, masca fiind nelipsită din noua înfățișare.

Vedeta a fost surprinsă de paparazzi în timp ce mergea cu iubitul ei, Louis Bélanger-Martin, la un local pentru a lua masa.

Citește și: De ce s-a retras Nicoleta Luciu din viața mondenă.Sora ei a dezvăluit totul!

PFW Tommy Hilfiger Zendaya Arrials AMPFW Tommy Hilfiger Zendaya Arrials AM

Surprinzător, cu o săptămână înainte, vedeta a participat la show-ul de televiziune Dancing With The Stars, purtând o ținută roșie, care i-a mascat oarecum kilogramele acumulate… cel puțin, în zona abdomenului.

Citește și: Andreea Bălan trece prin clipe dificile.Fetița cea mică a vedetei s-a îmbolnăvit

Cel mai probabil, modelul își va recăpăta silueta de odinioară rapid. Totuși, până atunci burtica lăsată la vedere și outfitul neinspirat pentru care a optat ilustrează cât de tare și-a lăsat amprenta perioada de izolare asupra sa.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton