Trofeul pentru cea mai scandaloasă rochie merge la…Kendall Jenner! Modelul a apărut la Oscar fără chiloți

 Oana Popoiag
.
Kendall Jenner Oscar 2019Kendall Jenner Oscar 2019

Competiția pe covorul roșu la Oscar este acerbă, când 'te bați' pe blițuri cu cele mai sexy femei din lume. La petrecerea de după Oscaruri, Kendall Jenner a ales soluția extremă, etalând poate cea mai decupată rochie pe care popularul party a văzut-o vreodată.

Când împarți covorul roșu cu cele mai sexy femei din lume și cele mai talentate actrițe de la Hollywood, presiunea de a arăta fabulos este imensă. Ca să fie sigură că elimină competiția, Kendall Jenner a urmat rețeta infaelibilă a surorii sale mai mari, Kim Kardashian: o ținută cât mai provocatoare, la limita nudității.  Pentru petrecerea de după Oscaruri găzduită de prestigioasa publicație Vanity Fair, vedeta a ales o rochie marca Rami Kadi extrem de decupată, ce lăsa puțin imaginației. Practic, în costum de baie ar fi fost ceva mai 'acoperită', întrucât modelul pare că a lăsat acasă lenjeria intimă.

Kendall Jenner, cea mai scandaloasă rochie din istoria petrecerii de după Oscar

După ce s-a asigurat că aparatele foto i-au surprins ținuta din toate unghiurile posibile, vedeta de 23 de ani și-a chemat tatăl, pe Caitlyn Jenner (69), să pozeze împreună pe covorul roșu. După ce a făcut operație de schimbare de sex în urmă cu câțiva ani, singurul membru al familiei cu care Caitlyn nu a avut nicio altercație a fost Kendall. Dacă alți părinți ar privi poate circumspect o ținută sumară precum cea a lui Kendall, chiar și când vine vorba de showbiz, tatăl acesteia a privit-o cu admirație și mândrie. Internauții, în schimb, nu au privit cu ochi buni alegerea vestimentară a modelului, în ciuda siluetei fără cusur.

Foto: Northfoto

Citește și:

Jennifer Lopez i-a copiat ținuta lui Kim Kardashian, la Premiile Oscar!

Nu s-a mai văzut în toată istoria Oscarurilor! Actorul care a eclipsat toate divele de la Hollywood cu ținuta sa, devenind viral

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton