Trecutul neștiut al Dariei Radionova, iubita lui Alex Bodi. Relație secretă cu un indian bogat, însurat și cu 6 copii acasă

 Stamen Diana
.

Trecutul neștiut al Dariei Radionova, actuala iubită a lui Alex Bodi, a început să iasă la iveală. Ce s-a aflat despre femeia pentru care Bianca Drăgușanu a fost părăsită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă până acum nu se știa mai nimic despre trecutul Dariei Radionova, iată că acum detalii uluitoare au ieșit la iveală despre actuala iubită a lui Alex Bodi. Rusoaica locuiește în Londra, acolo unde avea mai multe afaceri, însă de puțin timp a venit în România pentru a fi alături de fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Liniștea și fericirea ei nu a durat prea mult în România, pentru că la scurt timp de la venirea ei aici, Alex Bodi a fost arestat.

Se pare că Daria Radionova s-ar fi iubit cu un indian putred de bogat, care ar fi căsătorit și care ar avea șase copii. Rusoaica ar fi fost întreținută în tot acest timp de iubitul secret, iar acesta s-a enervat cumplit când a aflat de relația ei cu Alex Bodi. Indianul ar fi cel care i-a deschis Dariei Radionova salonul de înfrumusețare și magazinul de haine în Londra, potrivit Cancan.

Pe lângă afacerile pe care i le-ar fi deschis, bărbatul i-ar fi cumpărat rusoaicei genți de mii de euro și haine de lux. Trecutul Dariei Radionova iese la iveală și se pare că ea nu se poate prezenta ca iubita oficială a indianului, acesta fiind căsătorit.

După ce a aflat de relația Dariei cu Alex Bodi, indianul i-ar fi pus sechestru pe toate afacerile din Londra. Tot el ar fi plătit și chiria unde rusoaica locuiește, iar în fiecare luna scotea câte 6.000 de lire din buzunar. Daria Radionova ar cam avea probleme cu banii, pentru că prin oraș ar circula vorbe că aceasta a început să-și scoată gențile de mii de euro la vânzare. Prietenii lui Alex Bodi au sfătuit-o pe rusoaică să se întoarcă în Londra, însă ea a refuzat.

Daria-Radionova-2-2Daria-Radionova-2-2

Ce spune Daria Radionova despre Bianca Drăgușanu

Între cele două s-a iscat un adevărat scandal din cauza lui Alex Bodi. Bianca Drăgușanu și Daria Radionova s-au jignit reciproc și nu se suportă absolut deloc. După ce Alex Bodi și-a asumat relația cu rusoaica, aceasta a avut un mesaj pentru vedetă.

Citește și: Daria Radionova l-a dat de gol pe Alex Bodi.Rusoaica a prezentat dovezile că afaceristul a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu ea

Citește și: Drama unei femei traficate de gruparea Bodi-Tâmplaru:i-a pus pistolul la tâmplă, a tăiat-o și a amenințat-o că îi dă foc, pentru bani

Citește și: Dialog uluitor între Alex Bodi și turcul cu care Bianca Drăgușanu a încercat să-l facă gelos: „Eu nu vorbesc despre femei ca tine'

Citește și: Alex Bodi rămâne în arest, contestația lui fiind respinsă. Ce urmează să se întâmple cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu

„Credeți că relațiile în care există insultă, umilință, bătăi, instanțe, amenințări și toate acestea sunt puse pe ecran public, este oare dragoste? Sau este un „PR' ieftin de tot? La fel ca și voi priveam de la distanță toate acestea. Am întâlnit un bărbat care nu era căsătorit, nu am despărțit o familie și am avut grijă să nu mă implic în relații străine, iar acum am dat o șansă relației noastre. Cred că fericirea iubește tăcerea!', a scris Daria Radionova în urmă cu câteva săptămâni.

Tot atunci, rusoaica s-a legat și de trecutul tumultos al Biancăi Drăgușanu.

„Nu vreau să cobor la nivelul acestei femei, nu vreau să insult pe nimeni, nu sunt așa educată și sunt mai presus de toate astea! Dar vreau să spun că tot ceea ce face arată stupid și amuzant. Caută niște mizerii, expune ceva, scrie și vorbește despre mine. Pentru ce?

Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de răs! Oprește-te și privește înapoi și trage concluziile! Mizeria ta nu va ajunge la mine. Vei rămâne doar pătată. Gândește-te la asta. Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat cum să-ți schimbi aspectul pe Instagram, păcat că nu poți pune un filtru pe trecutul tău, așa că filtrează cel puțin viitorul tău.', a mai spus actuala iubită a lui Alex Bodi.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton