Tora Vasilescu s-a retras la Buftea de zece ani. Imagini din casa artistei

 Mirea Roxana
.

Tora Vasilescu este una dintre cele mai apreciate și respectate actrițe de la noi, cu o carieră de peste 45 de ani. Aceasta a jucat în nenumărate spectacole de teatru, filme și seriale. În prezent, actrița în vârstă de 70 de ani, locuiește în Buftea și, în cadrul emisiunii Rețeaua de idoli, a oferit detalii neștiute despre viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Tora Vasilescu este o mare actriță, cu o carieră de peste 45 de ani. Sunt deja câțiva ani buni de când actrița Tora Vasilescu s-a retras din viața publică, preferând să ducă o viață liniștită în casa ei din Buftea, alături de soțul francez de origine croată, Alain Vrdoljak. Locul preferat al actriței este grădina în care cultivă flori, fructe și legume.

t1-2t1-2

Tora Vasilescu se bucură de viața liniștită pe care o are. Aceasta a oferit un interviu pentru emsiunea Rețeaua de idoli, difuzată de TVR2. Actrița a intrat la teatru în București și spune că i se părea a fi un oraș foarte înfricoșător la început.

Citește și: Tora Vasilescu, interviu emoționant la 70 de ani. Ce relație are cu cei trei frați:„Sora mea a avut o boală foarte gravă'

Citește și: Drama neștiută a talentatei Tora Vasilescu.Îngrozitor ce i s-a întâmplat în tinerețe, în timpul unui spectacol! Actrița a vorbit despre cele două avorturi care au marcat-o

Citește și: Anca Lungu, dezvăluiri despre prima naștere:„Cele mai chinuitoare ore din viața mea'

Citește și: Ioana Ginghină, prima oară în public cu viitorul soț și cu fiica ei.Cum arată bărbatul care a cucerit-o

Tora Vasilescu, detalii neștiute despre viața ei

Când a ajuns pentru prima dată în București, Tora Vasilescu câștigase deja un premiu național la recitat. Totuși, Capitala i se părea înfricoșătoare pentru că, la început, nu știa să se descurce. Pe de altă parte, marea actriță spune că era complexată și de oamenii pe care îi cunoștea.

Luam tramvaiul în sens invers… nu prea știam stânga-dreapta, era complicat să mă descurc într-un oraș care mi se părea înfricoșător.  Eram complexată de oamenii cunoscuți, mă uitam la geamurile luminate după care bănuiam că locuiesc privilegiați cu care nu voi ajunge vreodată să mă întâlnesc', a spus Tora Vasilescu, la Rețeaua de idoli.

Tora Vasilescu: „Primesc greu laudele'

Nimeni nu poate contesta faptul că Tora Vasilescu este o mare actriță cu o carieră excepțională în spate. Totuși, chiar dacă are cu ce să se laude, aceasta nu a vrut niciodată se fie urcată pe un piedestal. De asemenea, Tora Vasilescu a mai spus că revede cu drag filmele în care a jucat în tinerețe și se bucură atunci când își amintește chiar și replicile pe care personalele interpretate de ea le aveau.

M-a ferit Dumnezeu să mă cred cineva… Primesc greu laudele, acum am ajuns la concluzia că trebuie să mulțumești pentru tot ce ai obținut. Am iubit și teatrul, și filmul, acum mai mult filmul parcă și e o mare bucurie să revăd filmele din tinerețe, să îmi amintesc replici', a mai adăugat Tora Vasilescu.

Tora Vasilescu locuiește cu soțul ei în casa din Buftea

Tora Vasilescu a câștigat numeroase premii de-a lungul timpului. A fost distinsă de trei ori cu Premiul pentru Interpretare al Uniunii Cineaștilor din România. Marea actriță a absolvit ca șefă de promoție Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, în anul 1976, la clasa profesoarei Eugenia Popovici, iar în același an a primit premiul ACIN pentru rolul Maria din filmul „Cursa', al regizorului Mircea Daneliuc.

La 70 de ani, actrița e tonică, e tânără în cel mai plin sens al cuvântului.  În cei peste zece ani petrecuți în casa din Buftea, alături de Alain Vrdoljak, un francez de origine croată, pe care l-a cunoscut în 1991 și cu care s-a căsătorit în 1994, grădina în care cultivă flori, fructe și legume i-a devenit locul favorit pe lumea asta„, este modul în care Irina Păcurariu o descrie Tora Vasilescu.

Sursa Foto: Facebook, Hepta, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton