Topul celor mai buni concurenți de la Survivor. Zanni nu este pe primul loc

 Mirea Roxana
.

Topul celor mai buni concurenți de la Survivor. De la o săptămâna la alta, lupta devine tot mai strânsă între concurenții de la Survivor România. Fiecare dintre ei își dorește să se întoarcă în țară cu trofeul. Unul dintre cei mai iubiți concurenți este Zanni, care se află pe locul al doilea în topul celor mai buni concurenți de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Topul celor mai buni concurenți de la Survivor România suferă schimbări de la o săptămână la alta. Cu toții își doresc să ajungă acasă cu premiul cel mare. Din punct de vedere sportiv, unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți se îndreaptă spre ultimele locuri. Acesta este și cazul lui Albert Oprea, care săptămâni la rând a fost ales favoritul publicului din echipa Războinicilor, însă în topul celor mai buni concurenți de la Survivor, se află pe ultimul loc.

z-8z-8

În ceea ce-l privește pe Zanni, favoritul publicului din echipa Faimoșilor, acesta a reușit să „își revină' pe plan sportiv pentru că, în clasamentul de la începutul lunii, se afla pe locul șase. Acum, însă, Zanni ocupă locul al doilea, primul loc fiind ocupat tot de Maria Chițu de la Războinici. Iată cum arată topul celor mai buni concurenți de la Survivor România, până la data de 22 iunie 2021, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Raluca Dumitru l-a atacat dur pe Culiță, după Survivor:„Tu suferi că îți naște iubita, dar te iei de o femeie'

Citește și: Ștefan Ciuculescu, în lacrimi după eliminarea de la Survivor.Ce a spus despre Elena Marin

Citește și: Anamaria Prodan a făcut publice mesajele pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea la începutul relației:„Tu mi-ai dat totul'

Citește și: Ce ținute au purtat Smiley și Gina Pistol la botezul fiicei lor.Prezentatoarea TV a ales o rochie superbă

Topul celor mai buni concurenți de la Survivor

Maria Chițu ocupă primul loc, cu un procent de eficacitate de 62,8%. Zanni o urmează îndeaproape cu un procent de 57,7% eficacitate. Pe ultimul loc se află Albert Oprea cu 111 înfrângeri din cele 200 de meciuri jucate, iar Andrei Dascălu a ajuns pe penultimul loc.

1. Maria Chițu (Războinici) 148 meciuri, 93 victorii, 55 înfrângeri, 62,8% eficacitate

2. Zanni (Faimoși) 215 meciuri, 124 victorii, 91 înfrângeri, 57,7% eficacitate

3. Marius Crăciun (Războinici) 178 meciuri, 98 victorii, 80 înfrângeri, 55,1% eficacitate

4. Elena Marin (Faimoși) 183 meciuri, 99 victorii, 84 înfrângeri, 54,1% eficacitate

5. Sebastian Chitoșcă (Faimoși) 162 meciuri, 86 victorii, 76 înfrângeri, 53,1% eficacitate

6. Andrei Dascălu (Războinici) 206 meciuri, 103 victorii, 103 înfrângeri, 50% eficacitate

7. Albert Oprea (Războinici) 200 meciuri, 89 victorii, 111 înfrângeri, 44,5% eficacitate

Ștefan Ciuculescu, ultimul concurent eliminat de la Survivor

După ce Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească Survivor din cauza problemelor medicale, Ștefan Ciuculescu la urmat după câteva zile, fiind eliminat în urma nominalizării lui Zanni. Acesta a spus că regretă că părăsește competiția Survivor, dar se bucură că a trăit o asemenea experiență.

„Îmi pare rău că părăsesc competiția acum că se apropie de final, dar toți avem o ață pe care trebuie să mergem, iar ața mea la Survivor s-a terminat aici, în această seară. Sincer vă spun că nu-mi pare rău că am intrat în această competiție, că am fost așa cum am fost cu bune și cu rele. Mă bucur că am avut ocazia să cunosc aceste șapte persoane, cu care chiar dacă am avut conflicte….

Este o vorbă: „ce se întâmplă în Las Vegas, rămâne în La Vegas’, iar pentru mine tot ce s-a întâmplat la Survivor, rămâne la Survivor. Toți cei șapte îmi vor rămâne în continuare prieteni’, a transmis Ștefan Ciuculescu.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton