Toată lumea o știe pe Andra, dar iată cum arată surorile ei. Aura și Diana sunt mai mari decât artista

 Stamen Diana
.

Pe Andra o știe toată lumea, însă puțini știu că vedeta mai are două surori. Aura și Diana sunt mai mari decât artista și nu sunt în atenția publicului. Andra provine dintr-o familie numeroasă, iar aceasta are două surori și un frate.

Andra este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, însă surorile ei nu sunt celebre. Aura și Diana sunt mai mari decât vedeta, însă au o relație foarte bună. Andra mai are și un frate care este interpret de muzică populară.

Surorile mai mari ale Andrei trăiesc în Câmpia Turzii. Diana și Aura stau departe de camerele video și preferă o viață cât mai discretă. Andra seamănă cu surorile sale mai mari, iar asta se poate observa în fotografii.

Cum o cheamă pe Andra în buletin

Nu mulți știu care este numele real al Andrei și ce scrie cu adevărat în buletinul ei. Soția lui Cătălin Măruță este de la o vârstă fragedă pe scenă, iar toți o știu de Andra. Numele real al Andrei este Alexandra Irina, iar înainte să se căsătorească cu prezentatorul TV, numele ei de familie era Mihai.

FOTO: Facebook, Libertatea

Andra și surorile eiAndra și surorile ei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton