Tily Niculae, soțul și copiii, testați pozitiv pentru COVID-19: "Radu a făcut reacție alergică la antibiotic, am chemat ambulanța"

 Cica Cristina
.

Actrița Tily Niculae, sotul și cei doi copii au fost testați pozitiv pentru COVID-19. Radu, fiul cel mic, a avut o erupție cutanată de la antibiotic, motiv pentru care a fost chemată ambulanța. Vedeta a povestit întreaga experiență neplăcută prin care a trecut din cauza SARS-Cov-2.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sărbătorile de iarnă nu au fost prilej de bucurie pentru familia actriței Tily Niculae. Atât ea, cât și soțul, Dragoș Popescu, dar și cei doi copii au contractat virusul care a făcut ravagii la nivel mondial.

Tily-Niculae-covid-19-1Tily-Niculae-covid-19-1

Astfel, de sărbători au stat în izolare, iar actrița a început să țină un jurnal video pe care l-a făcut public pe rețelele de socializare. Familia s-a infectat pe data de 23 de decembrie.

Azi e 24 decembrie și, oficial, am intrat în carantină. Suntem toți patru pozitivi. Am aflat ieri, pe 23… Era păcat să nu închid 2020 cu COVID la toți patru. Sofi e super bine, Popescu este și el bine, eu am fost așa și așa, de astăzi, sunt mai bine. În schimb, Radu a făcut febră și scaune moi, și mârâit și sper să trecem bine peste (…)', a povestit Tily Niculae.

Tily Niculae, infectată cu COVID-19: „Am refuzat să mergem la spital”

În ziua de Crăciun, vedeta a trecut prin emoții greu de descris. A sunat la ambulanță, după ce fiul ei, Radu, a făcut o reacție alergică de la antibiotic. Tily Niculae a descris în detaliu tot ceea ce s-a întâmplat în ziua respectiva.

26 decembrie – ieri, am avut niște emoții foarte mari, Radu a făcut reacție alergică la antibiotic, am sunat la ambulanță. A venit după 40 de minute o ambulanță cu un asistent care nu avea competența de a-i face ceva lui Radu. Ne-a spus să mergem la spital, am refuzat și am așteptat să vină o ambulanță cu medic. Am așteptat, este ora 14:30 și de la ora 11, de pe 25 decembrie, nu a venit nimeni și nici nu ne-a sunat nimeni. Am fost foarte norocoși că am trecut cu bine„, a spus Tily Niculae.

Citește și: Fetița lui Tily Niculae, operată a treia oară. Ce a pățit Sofia și cum se simte acum:”S-a dus singură în sala de operație, eu am cedat acasă”

Citește și: Fiul lui Tily Niculae, probleme de sănătate la doar 5 luni!De ce a ajuns de urgență, la medic

Citește și: Ion Dichiseanu a fost externat, după două săptămâni de spitalizare.Cum se simte acum actorul

Tily Niculae, infectată cu COVID-19: „Am stat în stres și în teroare „

Tily Niculae a fost extrem de îngrijorată pentru sănătatea micuțului ei și a trecut prin momente teribile până când Radu și-a revenit. De asemenea, vedeta a explicat și motivul pentru care a refuzat să meargă la spital.

Am atâta tristețe și atâta furie în același timp acumulată, încât nu sunt cuvinte, nu sunt cuvinte ca să mă pot exprima. (…). Pe 25 seara, Radu a făcut o erupție cutanată de la antibiotic și ne-am speriat foarte tare, fiindcă ne era foarte frică să nu facă și pe zona respiratorie… să facă o alergie… ceva. Și, fiind în carantină (…), am sunat la ambulanța ora 22:00, după 40 de minute, a venit o ambulanță cu un asistent care nu avea competența necesară de a face absolut nimic, doar de a ne duce la spital.

Am refuzat să mergem la spital pentru ceva ce putea fi rezolvat acasă. (…). Nu vă pot spune cum am stat în stres și în teroare pentru ca cel mic să nu facă nimic complicat, să nu depindem de acea injecție cu cortizon. (…)', a transmis Tily Niculae.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton