Trecutul neștiut al lui Theo Rose, de dinainte de Bravo, ai stil: "Am regretat doar faptul că..."/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Theo Rose a știut de la o vârstă fragedă ce își dorește să facă în viață! Prima ei dragoste a fost muzica populară și nu este singura artistă din familie. Vedeta ne-a povestit despre debutul în muzică, de ce a ales să facă trecerea la muzica ușoară și ce sacrificii a făcut în numele muzicii. Iată ce nu știai despre concurenta Bravo, ai stil! Celebrities.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo, înainte de toate, ești cântăreață și totul a început de la o vârstă fragedă. La 4 ani erai deja pe scenă, cântând muzică populară. Bănuim că părinții tăi te-au sprijinit mereu, însă spune-ne tu mai bine povestea ta! Am observat, însă, că nu ești singura artistă din familie. Și sora ta cântă muzică populară. Și-a descoperit tot din copilărie, ca tine, talentul? Povestește-ne puțin despre atmosfera de la tine din familie.

M-am trezit cântând într-o dimineață şi cred că a fost pentru prima dată când am cântat ceva coerent. Aveam 4 ani şi mi-am exprimat dorința de a cânta. Clar, sora mea a fost cea care m-a inițiat şi îndrumat în ale muzicii, deşi asta a privat-o pe ea de multe alte satisfacții. Ea spune că nu regretă nicio clipă că şi-a petrecut adolescența educându-mă. Eu, în schimb, simt acum nevoia să mă revanşez, pentru că realizez de câtă dragoste am fost înconjurată. Sora mea, Raluca, şi-a dat seama că vrea să facă o carieră în muzică la 16 ani. Destul de târziu, ar spune unii, dar cred că pentru ea a fost momentul potrivit. A făcut totul foarte conştient şi a muncit enorm, devenind, astfel, modelul meu.

Theo-Rose-1-1Theo-Rose-1-1

De la muzică populară la cea ușoară a fost doar un pas pentru Theo Rose

La 11 ani ai făcut trecerea la muzică ușoară. Ce s-a întâmplat și ce te-a determinat să îți canalizezi atenția către un nou gen?

Întotdeauna mi-au plăcut provocările şi am detestat limitele. M-am deschis către orice ar fi avut legătură cu muzica şi am muncit să fac totul cât mai bine. M-am lovit adesea de expresia „nu poți cânta ambele genuri la fel de bine, trebuie să alegi unul dintre ele. Nu mi-a plăcut deloc această idee şi am luptat să o schimb. Dacă îți doreşti cu adevărat, poți cânta orice şi o poți face foarte bine. Muzica e muzică. Dacă o simți, o poți transmite în toate formele ei.

Citește și: Bianca Rus și Theo Rose, replici usturătoare la „Bravo, ai stil! Celebrities”.”Te fandosești cu o țoală și îți lipsesc primii ani de școală!”

Citește și: Cine este Theo Rose de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'.Ireal de frumoasă, ea e noua Antonia!

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani:„M-am dus singură la un casting'. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Citește și: Elena Chiriac, primele declarații după ce a pierdut trofeul Ferma și premiul de 50.000 de euro:„Eu și Augustin am avut o înțelegere!'

Theo Rose, debut ca prezentatoare în televiziune

Pe lângă muzică, ți-ai făcut intrarea în televiziune și ca prezentatoare,  la KIDSing, alături de Dan Bordeianu. Povestește-ne puțin  și despre acea experiență. Cum a fost pentru tine?

KIDSing a fost inițierea mea în ale televiziunii.  Am  tratat  această  experiență  cu mult entuziasm, conştientă fiind că sunt puțini tineri de vârsta mea care au şansa să lucreze într-un trust atât de puternic. Mi-am luat rolul în serios şi am fost foarte atentă la ce mi se cerea. Evident, această primă experiență şi tot ce a mai urmat m-au pregătit pentru ce se întâmplă acum în viața mea.

Ca orice artist, cel mai probabil ai fost nevoită să faci o serie de compromisuri. Ce sacrificii ai făcut în numele pasiunii?

Sunt lucruri pe care abia acum le conştientizez. De exemplu, am ratat multe excursii organizate de şcoală, multe zile de joacă, multe petreceri între prieteni, însă nu am apucat să fiu tristă pentru asta, deoarece, pe de altă parte, adoram să fiu pe scenă şi îmi doream atât de mult să reuşesc, încât nu mi-am permis să sufăr din alte motive.

Ce sacrificii a făcut Theo Rose pentru muzică

Cât de tare ți-au fost afectate copilăria, adolescența? Au existat clipe care ți-au fost „furate de muzică?

Aşa cum am mai spus, da, au existat astfel de clipe… Dar nu am apucat să observ că renunț la bucurii ale copilăriei/adolescenței. Am fost mult prea determinată. Acum simt că a meritat!

Ai regretat vreun moment drumul ales?

Niciodată! Am regretat doar faptul că în anumite momente nu am putut face mai mult. Numai că nu întotdeauna a ținut de cât puteam eu face. Am fost şi sunt înconjurată de oameni care participă la evoluția carierei mele, şi ei au un rol foarte important.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton