Teo Trandafir, prima reacție după ce emisiunea ei de la Kanal D a fost scoasă de pe post: ”O să avem ce ne povesti”

 Cruceru Cristina
.

Teo Trandafir a oferit prima reacție după ce emisiunea ei a fost scoasă de pe post. S-a tot zvonit, în ultima vreme, că 'Teo Show' nu va mai apărea la Kanal D. Celebra prezentatoare TV și emisiunea ei vor intra în vacanță și se vor întoarce din toamnă, cu forțe proaspete. Moderatoarea a oferit și prima reacție, după toate zvonurile legate de colaborarea ei cu postul de televiziune turcesc!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ultima vreme, au tot existat zvonuri legate de plecarea prezentatoarei Teo Trandafir de la postul de televiziune turcesc, unde lucrează. Se spunea, în spațiul public, faptul că emisiunea 'Teo Show' a fost scoasă din grila de programe de la Kanal D. Ei bine, reprezentanții trustului au comunicat, mai apoi, faptul că emisiunea 'Teo Show' intră in vacanță, în această vară, și că va reveni din toamnă cu forțe proaspete.

Teo-Trandafir1Teo-Trandafir1

Multă lume a crezut că se va încheia colaborarea lui Teo Trandafir cu Kanal D, însă vedeta a infirmat zvonurile. Emisiunea „Teo Show' va fi înlocuită, în această perioadă, de show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea, „Casa iubirii'. Astfel, emisiunea moderată de Teo Trandafir urmează să revină pe micile ecrane, din toamnă, cu forțe proaspete.

Citește și: Reacția lui Teo Trandafir când Andreea Mantea a apărut la ea în emisiune, vizibil mai slabă: „Scoabă te-ai făcut!'

Citește și: Gabi Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, dar i-a răspuns Teo Trandafir: „Te uiți la televizor, corect?'

Citește și: VIVA! Party 2022. VIVA la VIDA! Imagini din culisele celei mai mari petreceri a anului

Citește și: Anamaria Prodan și-a făcut alt tatuaj cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf: 'Un nou început'

Teo Trandafir, prima reacție după ce emisiunea ei a fost scoasă de pe post

Teo Trandafir a făcut un anunț important în ediția de vineri a emisiunii 'Teo Show', după toate zvonurile apărute. Moderatoarea le-a urat vacanță plăcută tuturor telespectatorilor, care au urmărit-o de-a lungul timpului.

„O să avem ce ne povesti când ne reîntâlnim, până atunci să ne dea Domnul sănătate, numai bine. Vacanță plăcută!', a spus Teo Trandafir, în ediția de vineri, 3 iunie, a emisiunii 'Teo Show'.

Emisiunea 'Teo Show' intră în vacanță

Emisiunea prezentată de Teo Trandafir intră în vacanță și va reveni în toamnă. Anunțul a fost neașteptat pentru telespectatorii, care au urmărit formatul TV până acum. Kanal D a transmis că oamenii de acasă vor putea urmări de luni pâna vineri, de la ora 10:00 şi de la 15:00, „Casa Iubirii', reality show-ul prezentat de Andreea Mantea.

Sursă foto: Captură video


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton