Teo, confesiuni dureroase despre familia ei: "A fost cel mai sinistru moment din viața Maiei"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Maia înseamnă totul pentru Teo Trandafir! Vedeta de televiziune are o relație specială cu fiica ei adolescentă și ne-a vorbit despre momentele dificile pe care le-au trăit împreună. După ce Teo a divorțat, fiicei sale i-a fost extrem de greu să se despartă de frații cu ei, cu care s-a înțeles extrem de bine. Teo l-a catalogat ca fiind „cel mai sinitru moment' din viața fiicei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Seamănă fiica ta, la 17 ani, cu adolescenta Teo? Ce vă diferențiază și în ce măsură te regăsești în ea?

Nici pomeneală, nici nu are cum… Eu am trăit pe vremea comunismului, ocupată să îl urăsc, Maia este preocupată cu iubitul vieții, îmbrățișatul ei, cu acumularea de cunoștințe. Eu „furam cunoștințe, cum să fac să citesc, să ascult. Ea ascultă lucruri noi, află lucruri noi de pe telefon, are examene la o școală privată.

Teo-Trandafir-si-fiica-ei-Maia-1-683×1024Teo-Trandafir-si-fiica-ei-Maia-1-683×1024

Eu învățam la un liceu tip pușcărie, la care avantajul era că intrai sigur la facultate, dar liceul a fost pentru mine un coșmar. Eu îi ofer Maiei toată libertatea. Când era mică, avea frigiderul plin de dulciuri, ea nu a mâncat dulciuri. I-am spus că poate merge la club și nu s-a dus niciodată, ea la ora 21 este în casă. Niciodată eu nu i-am spus nu. A mers unde a dorit, când a dorit.

Teo: „Maia nu a înțeles momentul în care s-a despărțit de frații ei'

Care a fost cel mai dificil moment pe care l-ați trăit împreună, doar voi două? Dar cel mai fericit?

Eu am trecut printr-o căsnicie și Maia nu a înțeles momentul în care s-a despărțit de frații ei cu care avea o chimie extraordinară și s-au înțeles foarte repede foarte bine, în ciuda faptului că frații ei vorbeau și franceză între ei.

Pentru Maia a fost cel mai sinistru moment din viața ei și are și acum pe mână brățara pe care a primit-o cadou de la unul dintre ei. Sunt mii de momente fericite trăite împreună, nu pot spune unul. Să îți iubești copilul și să te iubească este tot ceea ce îți poți dori pentru a fi fericit. Nu poți cuantifica fericirea în relația mamă-copil.

Citește și: Teo și Maia, primul pictorial împreună:”Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic”

Citește și: Teo, dezvăluiri neașteptate despre relația cu fiica sa, în vârstă de 16 ani:”Dacă Maia își va dori să facă televiziune, n-are decât să încerce! Îi stau la dispoziție”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Feli logodnicul și cum a evoluat relația lor:„Eu l-am cerut în căsătorie'/ EXCLUSIV

Citește și: Aida Parascan, încă o lovitură după ce a pierdut sarcina. Ce spune despre tatăl copilului:„Nu m-a susținut'

Teo: „Maia își cunoaște destul de puțin bunicii'

Cu bunicii ei cum se înțelege Maia? Părinții tăi au fost mai puțin permisivi cu tine când erai de vârsta ei? Nu e un secret pentru nimeni că bunicii obișnuiesc să-și răsfețe nepoții.

Nici nu prea aveau unde să mă lase să ies, era vremea comunismului. Mă
duceam la cinematograf, Maia se duce în mall. Părinții mei au fost mai puțin permisivi pentru că nici nu aveau ce să îmi permită. Își cunoaște destul de puțin bunicii din cauza agitației zilnice și pentru că Maia, de când se știe, trebuie să se ducă la școală în fiecare zi, iar în vacanțe preferă să meargă cu colegii. Bunicii nu locuiesc în aceeași casă și Maia este un om al obiceiurilor, nu îi place să schimbe locul. Merge să îi vadă o zi, două, din când în când, dar nu are trei luni de vacanță și atâta câtă este avem grijă să vadă lumea.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IUNIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton