Tensiuni evidente între Melania și Donald Trump! Prima Doamnă a făcut un gest în public ce indică noi probleme în relație

 Cica Cristina
.

Președintele Statelor Unite și Prima Doamnă, din nou protagoniștii unui moment stânjenitor! Se pare că problemele dintre șeful de stat și Melania Trump nu sunt nici pe departe rezolvate, tensiunile dintre ei fiind mai vizibile ca oricând. Iată cum au fost surprinși pe aeroport!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În cuplul prezidențial american nu domnește armonia, lucru clar, având în vedere numeroasele momente tensionate dintre cei doi soți. Primul gest care a suscitat semne de întrebare a fost când Melania Trump a fost lăsată în spate de Donald Trump, în cadrul unei întâlniri cu Michelle și Barack Oabama.

Să nu mai amintim despre momentul în care Melania a evitat strângerea de mână a soțului, sub pretextul că și-ar da la o parte o șuviță rebelă de păr de pe chip.

Citește și: Adela Popescu, schimbare radicală de look.S-a vopsit blond deschis și s-a tuns

Un nou moment similar, care a devenit și viral, s-a petrecut recent între cei doi, pe aeroportul din Morristown, New Jersey.

Citește și: Lili Sandu s-a externat la 10 zile de când a născut, întrucât bebelușul a avut probleme!Silviu Tolu și-a văzut fiul abia acum

Melania Trump refuză să-și țină soțul de mână

Camerele de filmare au surprins un nou refuz al Primei Doamne de a fi ținută de mână de către soț. Și nu o dată… ci chiar de două ori!

Citește și: Smiley, amendat pentru depășirea vitezei pe Autostrada Soarelui.Gina Pistol se afla în mașină

În filmuleț se observă cum Donald Trump, care coboară primul din avion, își așteaptă soția și are o primă încercare de a-și ține partenera de mâna stângă, în care Melania avea geanta. După câteva secunde, Prima Doamnă își retrage mâna brusc, strângând mai tare mânerele genții.

Președintele american insistă, însă, și mai încearcă încă o dată să-și ia soția de mână, însă este refuzat și de această dată!

După două încercări eșuate, liderul îi adresează câteva cuvinte, după care o prinde de mijloc, pentru a masca tensiunile din relație.

President Trump Departs For Kennedy Space CenterPresident Trump Departs For Kennedy Space Center

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton