Tavi Clonda s-a bătut cu un bărbat, din cauza unei femei, și s-a ales cu grave probleme de sănătate: "Era să-l pierd"

 Cica Cristina
.

Mama lui Tavi Clonda a vorbit pentru prima oară despre momentul de cumpănă prin care a trecut fiul ei în tinerețe. Soacra Gabrielei Cristea a povestit cu lacrimi în ochi că a fost la un pas să-l piardă pe artist și totul s-ar fi petrecut în urma unui incident violent!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Elena Clonda, soacra Gabrielei Cristea, nu a avut o viață ușoară. Femeia a suferit mult de-a lungul timpului. Acum ies la iveală detalii neștiute și din trecutul lui Tavi Clonda, care a trecut prin momente de groază în tinerețe.

Soacra-Gabriela-Cristea-1Soacra-Gabriela-Cristea-1

Tavi Clonda, la un pas să-și piardă o mână după o bătaie

Mama artistului a povestit cu lacrimi în ochi că a trăit momente de panică, fiind la un pas să-și piardă fiul. Tavi Clonda a fost implicat într-un incident violent, din cauza unei foste iubite, în urma căruia s-a ales cu răni destul de grave.

Soțul Gabrielei Cristea ar fi fost la un pas să-și piardă brațul drept pe când avea 20 de ani. Cântărețul s-a bătut cu un bărbat pe care l-a văzut într-o ipostază compromițătoare cu partenera lui de la acel moment.

„Era de 20 de ani el și a fost la mare. Avea o prietenă din liceu. Atunci am avut un moment de cumpănă, când el a pățit un accident la mână. A trebuit să ajungă la spital (…) I-a tras un pumn la un tip. Aia nu s-a mai întâmplat niciodată. El nu e bătăuș, nu a fost niciodată, dar la 20 de ani….(…). A văzut-o într-o poziție indecentă cu acel tip și s-a enervat', a povestit Elena Clonda, la Antena Stars.

Soacra Gabrielei Cristea: „Două operații a avut'

Furia de moment l-a costat destul de scump pe artist, dat fiind că a fost pe punctul de a-și pierde brațul. Rana s-a infectat și a trebuit să fie supus unor operații grele. Elena Clonda susține că viața fiului ei a fost în pericol, iar ea s-a temut să nu-l piardă.

L-au dus în Constanța, dar medicii l-au tratat cu indiferență acolo. L-au cusut numai pe deasupra, dar el avea tendonul rupt. (…) A durat foarte mult refacerea. A făcut infecție, era să-l pierd atunci. Și acum știu cum stătea, numai cu fructe. Nu suporta nimic. Avea temperatură foarte mare. Când îl vedeam acolo în pat…. Două operații a avut', a mai spus soacra Gabrielei Cristea, vizibil afectată de ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Mama lui Tavi Clonda și-a pierdut soțul și fratele

De asemenea, mama lui Tavi Clonda a suferit enorm când și-a pierdut soțul, dar și fratele la o vârstă fragedă.

„În suflet a rămas un gol, că nu mai e soțul. (…) Ce pot să spun despre tata? Cred că e undeva Sus, acolo, și veghează chiar și în momentul de față. Pe mama am iubit-o. Tata a murit la 60 de ani. Au fost multe probleme. Am construit căsuța, lucra la CFR. Am mai avut un frate care la 30 de ani a murit. Aveam 25 de ani, abia mă căsătorisem', a povestit cu altă ocazie mama lui Tavi Clonda.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton