După ani de neînțelegeri, Andreea Bălan și-a invitat tatăl la nuntă. Cum se înțeleg cei doi, în prezent: ”Ne sunăm”

 Stamen Diana
.

Pe 15 septembrie, Andreea Bălan va avea două evenimente foarte importante din viața ei. Artista o va boteza pe micuța Clara Maria, fiica ei cea mică, iar tot în aceeași zi va avea loc cununia religioasă. Andreea Bălan va îmbrăca rochia de mireasă pentru prima dată și își va uni destinele cu George Burcea, bărbatul care o face fericită.

A mai rămas o lună până la marele eveniment, iar Andreea Bălan deja a făcut o listă cu invitații. Printre cei prezenți la nuntă și botez va fi și tatăl vedetei. În numărul de august al Revistei VIVA!, Andreea Bălan a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu Săndel Bălan.

Știu că e un subiect sensibil, dar ce relație ai cu tatăl tău, în prezent? E genul de sentiment „te-am iertat, dar nu am uitat?

Nu mai este un subiect sensibil de mult. Așa cum am evoluat în general, am evoluat și la acest capitol. Mă înțeleg foarte bine cu tata și îmi doresc ca el să fie bine, să fie fericit. Avem o relație foarte OK, vine și o vede pe Clara, o vede pe Ella când dorește el. Doar că nu locuiește aproape de noi. Locuiește în Ploiești și ne vedem foarte rar.

El va fi invitat la nuntă?

Da, este invitat la nuntă. Nu vorbesc zilnic cu el sau foarte des, pentru că nu avem lucruri de împărțit, nu avem ce să ne spunem. Vorbim strictul necesar. Ne sunăm să ne întrebăm de sănătate de Crăciun și de Paște, atât. În rest, nu pot să spun că suntem prieteni.

coperta VIVA! de august

Coperta VIVA! de august

Tatăl Andreei Bălan nu a fost prezent la cununie

Săndel Bălan nu a participat la cununia civilă a fiicei sale. Andreea Bălan a vrut să aibă parte de un eveniment restrâns la care a invitat foarte puține persoane. Vedeta s-a căsătorit în mare secret cu George Burcea, pe 10 august.

FOTO: Facebook

Coperta VIVA! augustCoperta VIVA! august

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton