Tatăl lui Jador, după ce a aflat că fiul său revine la Survivor. „Mama lui a plâns tot timpul”

 Mirea Roxana
.

Din momentul în care au aflat că Jador s-a accidentat la Survivor România, părinții lui au fost foarte îngrijorați. Vestea că fiul lor se va întoarce în competiție le-a mai luat o piatră de pe inimă părinților lui Jador. Tatăl artistului a vorbit despre stările sufletești prin care au trecut atât el, cât și soția lui de când Faimosul s-a accidentat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Părinții lui Jador de la Survivor România așteaptă să-și vadă fiul revenind în competiție, chiar și fără acceptul medicului de a juca. Tatăl cântărețului, Romeo, spune că, având în vedere că fiul lor nu a mai apăut la televizor, ei nu știu care este starea lui.

j1-4j1-4

„Asteptam cu sufletul la gura pentru ca noi nu stim nimic din ce s-a intamplat, doar am văzut că va reveni în echipa Faimoșilor.

El lipseste din cadru si pentru noi e grav că nu stim ce se intampla cu el.

Nu stiu exact cauza accidentarii lui Jador, dar ce pot să spun este ca, oricat de grav ar fi, numai sa nu ii dea doctorul acceptul să intre in concurs… Dar dacă medicul îi dă acceptul să intre, o să își dea toată silința. Problema e ca acolo in concurs nu îi place să piardă, eu îl știu.

El mereu vrea să câștige. El e asa de ciudos pe el cand nu reușește sa castige, incat a doua oară dă mai mult pe traseu.

Din cauza loviturii ar putea sa fie mai incet pe traseu. Dar daca e reparabila, sa nu se resimta, Jador da tot ce are mai bun. Pierde un punct, dar e imposibil sa nu il castige pe al doilea', a declarat tatăl lui Jador în cadrul emisiuneii Ștefeta mixtă din platoul WOWbiz.ro.

Tatăl lui Jador, despre revenirea fiului său

Tatăl lui Jador a dezvăluit că mama artistului a plâns neîncetat din cauza accidentării pe care a suferit-o fiul ei și că a fost supărătă mereu pentru că nu știa în ce stare se află acesta.

Citește și: Drama lui Jador. Ambii lui părinți au suferit de cancer:”Am stat flămând, n-aveam bani să mănânc”

Citește și: Jador a revenit în cârje la Survivor.Faimoșii, în stare de șoc

Citește și: Bogdan Mocanu a spus adevărul!De ce s-a despărțit, de fapt, de Andra Volos și ce rol a avut Jador

Citește și: Sebastian Chitoșcă de la Survivor a jignit-o groaznic pe Elena Marin:„Ești cea mai falsă, m-am săturat să te văd!'

Sotia a plâns in permanentă din cauza accidentarii, mai tot timpul a fost suparata pentru ca nu stia ce se intampla cu el. Măcar sa-l fi vazut pe o banca… Nestiind nimic sufera foarte mult. Abia astepta in seara asta sa inceapa emisiunea, macar sa stie in ce stare este. Jador a primit mii de mesaje zilnic de la fanii care astepta sa intre in concurs și sa il vada din nou la televizor', a mai declarat tatăl lui Jador.

Tatăl lui Jador crede că există prietenie la Survivor

Tatăl lui Jador este de părere că, în momentul în care vor ieși din competiția Survivor, toți concurenții vor fi prieteni între ei. Acesta a spus că este imposibil ca acolo, în republica Dominicană, să nu apără diverse dispute. Însă, asta nu înseamnă că odată întorși în țară, concurenții nu vor rămâne în relații bune.

 „Discutii in echipa au fost si vor mai fi pana cand se va termina emisiunea. Si fără el tot au fost discutii intre ei, dar nu foarte grozave, au mai fost mici dispute. Vreau sa va spun că indiferent de situatia in care se afla, fiecare isi spune părerea si celorlalti nu le convine si atunci porneste disputa, fiecare isi cauta dreptatea lui si asta se va intampla pe tot parcursul concursului. Pana la urma, nu contează asta, ca sunt foarte mici. Când vor iesi afara, eu cred că vor fi prieteni. Isi dau seama ca din cauza foamei, a somnului a stresului reactioneaza asa.

Si Simona Hapciuc   a spus la Teo Show ca, daca s-ar duce la emisiune, ar fi alta persoana. Tot ce se intampla acolo nu este premeditat. Cand se vor intoarce, fie Faimosi, fie Războinic, de vor impaca', a mai spus tatăl lui Jador.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton