Tania Budi și-a pus implanturi mamare? Vedeta afișează un bust impresionant la 51 de ani. Arată wow!

 Oana Popoiag
.
Tania Budi operații esteticeTania Budi operații estetice

Tania Budi a fost și rămâne una dintre cele mai frumoase femei din România. La 51 de ani, vedeta continuă să sfideze trecerea timpului. Cu siguranță are gene bune, dar este probabil să aibă și unele operații estetice. Tania afișează un bust extrem de ferm în ultima vreme.

Tania Budi este, la 51 de ani, una dintre cele mai sexy vedete din showbiz. Fizicul său continuă să fie impecabil și nu-i dai mai mult de 35 de ani. Frumoasa blondă nu este adepta operațiilor estetice, chipul său beneficiind frecvent de tratamente noninvazive în cabinetul medicului estetician.

Ce intervenții estetice are Tania Budi. Vedeta arată impecabil la 51 de ani

În ultimii ani presa a tot speculat pe marginea unei posibile operații de mărire a sânilor, dar cele mai recent fotografii par să indice că Tania a recurs recent la unele modificări în zona bustului. Vedeta a postat pe Facebook o fotografie din cabinetul medicului estetician, unde afișează un bust ferm și generos.

Frumoasa blondă a fost dintotdeauna deschisă în a vorbi despre tratamentele făcute pentru a-și întineri tenul, însă este vorba despre intervenții noninvazive. Tania Budi apelează la medicul estetician pentru a da un restart periodic tenului, oferindu-i luminozitatea și elasticitatea de care are nevoie. Pentru că nu este adepta operațiilor estetice, Tania recurge la câteva tratamente, printre care se numără și terapia Dracula. Tania recurge la Terapia Dracula la un interval de 4-5 luni. Se recoltează o cantitate mică de sânge, este centrifugat, prelucrat și îmbogățit cu cei mai importanți nutrienți de care are nevoie tenul pentru a întineri. Un adevărat cocktail de vitamine și acid hialuronic, care este apoi introdus în piele în zonele dorite (ten, decolteu, mâini), activându-se mecanismul natural de refacere a țesuturilor la care participă propriile celule stem, astfel că pielea ridată și uscată se reface pe cale naturală. Acest procedeu este urmat inclusiv de mari vedete de peste ocean, rezultatele fiind vizibile și admirate de public pe covorul roșu al marilor ceremonii de la Hollywood.

Foto: Instagram. arhiva VIVA!

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton