Stela Enache, parastas de 13 ani pentru regretatul Florin Bogardo: „Mă aștepta cu flori acasă când...”. Cum se înțelege artista cu copiii ei, plecați în străinătate / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Stela Enache, parastas de 13 ani pentru Florin Bogardo. Stela Enache a avut o căsnicie fericită cu Florin Bogardo, compozitorul celebrei melodii 'Ani de liceu'. Odată cu ziua morților la catolici, pe data de 1 noiembrie, artista i-a făcut parastas regretatului ei soț, Florin Bogardo, care a murit în anul 2009. Interpreta susține că încrederea a stat la baza relației lor. Au avut doi copii, un băiat și o fată, care sunt stabiliți peste hotare cu familiile lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Stela Enache, parastas de 13 ani pentru Florin Bogardo. Stela Enache a avut un mariaj fericit alături de regretatul compozitor Florin Bogardo, care s-a stins din viață în anul 2009. Celebra artistă a dezvăluit într-un interviu pentru viva.ro care a fost secretul relației cu soțul ei. Interpreta melodiei 'Ani de liceu', care este și pe coloana sonoră a filmului Liceenii, susține că la baza relației lor a fost încrederea. Stela Enache are o relație bună și cu fiica ei, Laura Maria, dar și cu băiatul ei, Anton Marin.

10470603_1556257907942242_4408211625551494556_n10470603_1556257907942242_4408211625551494556_n

Citește și: Ce spune Stela Enache despre noul film Liceenii:'Nu mai sunt elevii aceia care erau disciplinați cu cordelute și uniforme. Acum sunt alte probleme…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu și-a refăcut viața Stela Enache, după moartea regretatului Florin Bogardo:”Nimeni nu se compară cu el”

Citește și: Horia Moculescu a fost internat în spital. Cum se simte acum:”Cu anul nașterii mă confrunt…

Citește și: Mircea Badea, reacție dură în scandalul dopajului Simonei Halep:”I-a vârât nevasta lui Mouratoglou în salata de boeuf?”

Stela Enache, parastas de 13 ani pentru Florin Bogardo

Stela Enache a dezvăluit într-un interviu pentru viva.ro, că a avut o căsnicie fericită cu celebrul compozitor, Florin Bogardo, care a murit în anul 2009. Spune că la baza mariajului lor a fost încrederea, având în vedere că artista era mereu plecată în turnee. Când a cerut-o în căsătorie, regretatul Florin Bogardo a venit cu o scrisoare de dragoste și nu cu flori.

'Scrisoarea a fost cererea în căsătorie a lui Florin, că el nu a venit cu flori, și când a venit, a venit și cu verigheta. El a fost un tip cu totul și cu totul special. Era un tip introvertit. Așa a fost felul lui. Mă aștepta cu flori acasă când veneam și nu mă lua la întrebări. Și cred că nici nu ținea căsătoria. Sau eu să vin acasă și să îl iau la întrebări: 'ce ai făcut?'

Relația noastră se baza pe încredere. Aveam încredere. Dacă nu e asta, nu ai nimic. Dacă nu ai încredere în persoana cu care stai, se alege praful. Noi știam ce avem de făcut', a declarat pentru viva.ro, Stela Enache care păstrează în suflet amintirile și imaginile de familie.

„Anumite obiecte le-am pierdut în incendiu'

Însă, din păcate, foarte multe imagini de familie și obiecte le-a pierdut într-un incendiu al casei.

'Anumite obiecte le-am pierdut în incendiu, dar altele au scăpat, Slavă Domnului, cum ar fi actele casei, altfel o luam de la capăt', a mai declarat Stela Enache.

Stela Enache a fost ghid pe un vas de croazieră pe care cânta

Stela Enache a fost ghid pentru turiștii de pe vasele de croazieră, unde a cântat ani de zile, și a văzut toată lumea gratis. Artista s-a oferit să le fie ghic oamenilor care o ascultau ca artistă pe vas.

'Am profitat să văd lumea, am văzut-o gratis, mai luam și gaj. M-am oferit să fiu ghid, nu puteam să nu merg într-un loc și să nu vizitez. Ori când este o chestie organizată e una, când mergi de unul singur habar nu ai. Sigur că ți se face o prezentare a locului, dar tu cu piciorul nu apuci.

Eu m-am oferit ca ajutor de ghid, ca să pot să fac față la toate lucrurile care se pot întâmpla, să aibă nevoie de ajutor, să nu se piardă. Ei mi se adresau mie pentru că știau ce fac și aveau încredere în mine. Bineînțeles că le-am sărit în ajutor. Dacă mergeam în Israel, știi străzile acelea înguste, și trebuia să îi număr, să fug în față, să le spun unora să meargă mai încet…', a mai povestit Stela Enache.

Stela Enache ține legătura cu nepoții și copiii ei: 'Acum eu trebuie să dau eu raportul'

Stela Enache ține legătura cu cei doi copii ai ei și nepoții acesteia, care locuiesc peste hotare. Artista susține că se aude zilnic cu aceștia, fie trebuie să le dea măcar mesaj că a ajuns acasă.

'Nu am mai apucat să merg la copii peste hotare. Sper ca anul viitor, în aprilie, să vină fiul meu… Copiii mei au copii la rândul lor și este școala la mijloc. Iar când sunt în vacanță… între timp și eu am fost plecată toată vara și atunci greu ne vedem. Eu nu sunt o mamă exagerată. Sigur că în fiecare zi vorbim la telefon sau ne trimitem mesaje, de genul: 'Bună dimineața, e totul în regulă'.

Dacă nu le scriu, sunt îngrijorați. Am grijă să le scriu mesaje dimineața și seara sau când am fost în turneu săptămâna trecută. Trebuia să le spun când ajung acolo sau când ajung acasă, chiar și la 04:00 dimineața. Acum eu trebuie să dau eu raportul', susține interpreta.

Copiii artistei nu au renunțat la cetățenia română

Copiii interpretei nu au renunțat la cetățenia română, chiar dacă ei locuiesc peste hotare. Mai mult, fata ei, Laura Maria, i-a trimis procură să îi facă noul buletin. Fiul interpretei a fost la Reșița, dar nu au apucat să se vadă, pentru că artista se afla peste hotare, atunci când fiul ei a venit în România.

'Fiul meu a fost în România, a fost la Reșita. E îndrăgostit de Reșița și are și prieteni care sunt plecați și se întâlnesc la Reșița, ba la o căsătorie, ba la nu știu ce… A stat vreo 10 zile, dar eu eram plecată din țară. Acum, în aprilie, vine toată familia, vin toți patru în țară. Iar cu fiica mea să văd când ajung și eu pe la ea, tocmai s-a mutat și e mai greu cu deplasările, până se aranjează. Și mereu mă întreabă: 'mamă, când vii?' Culmea e că mi-a trimis să-i fac noul buletin, pentru că niciunul dintre copiii mei nu a renunțat la cetățenia română', ne-a mai declarat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton