Ce spune Stela Enache despre noul film Liceenii: ”Nu mai sunt elevii aceia care erau disciplinați cu cordelute și uniforme. Acum sunt alte probleme...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Stela Enache este bucuroasă că se reiau filmările la Liceenii. Artista abia așteaptă să vadă în ce fel va fi abordat noul film pentru tineri, mai ales că, în ziua de azi nu mai sunt adolescenții disciplinați cu uniforme și cordeluțe, și nici legătura dintre elev și profesor nu mai este aceea, după cum susține interpreta. Stela a primit flori și bilețele în bancă, la școală. Într-un interviu pentru viva.ro, interpreta melodiei Ani de liceu, semnată de Florin Bogardo, care este și pe coloana sonoră a filmului, face o paralelă între liceanul de altădată și cel de acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Stela Enache este fericită că cineva a preluat ideea de a continua peste ani, seria filmelor pentru adolescenți ca Liceenii. Interpreta melodiei Ani de Liceu susține că adolescenții din ziua de azi au cu totul alte preocupări. Vedeta susține că înainte, băieții le dădeau bilețele și flori fetelor, în bancă la școală, iar în ziua de azi, artista nu crede că se mai fac astfel de gesturi. Într-un interviu pentru viva.ro, interpreta a mărturisit că și ea a primit flori și bilețele în bancă, de la colegi.

ani-de-licei-stela-enacheani-de-licei-stela-enache

Citește și: De ce nu și-a refăcut viața Stela Enache, după moartea regretatului Florin Bogardo:”Nimeni nu se compară cu el”

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Stela Enache și regretatul Florin Bogardo:”M-am îndrăgostit pe loc”

Citește și: Ce se întâmplă în viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu. Declarații despre căsătorie și marea lui iubire, Dana Opșitaru:„A fost femeia care m-a…' / EXCLUSIV

Citește și: Connect-R, mesaj emoționant la patru ani de la divorțul de Misha:”O femeie impecabilă, nu am meritat-o”

Stela Enache, despre noul film Liceenii: 'Eu sunt fericită că cineva a preluat ideea'

Stela Enache, interpreta melodiei Ani de liceu de pe coloana celebrului film Liceenii, este încântată că se va filma o nouă serie de filme pentru adolescenți. Artista o paralelă între elevul de altădată și cel de acum. Aceasta susține că în ziua de azi nu mai sunt elevii de altădată cu uniforme și cordeluțe și că adolescenții din ziua de azi au cu totul alte preocupări.

'Eu sunt fericita ca cineva a preluat ideea. Acum vreau să văd ce iese pentru că e o altă etapă. Nu mai sunt elevii aceia care erau disciplinați cu cordelute și uniforme. Și legătura aceasta dintre elevi și profesori cred că a fost mult mai puternică pe vremea aceea. Și diriginta care, într-adevăr avea ceva de spus și care era de partea elevului. Dacă aveai niște probleme puteai să discuți cu diriginta și în particular și la ore.

Și, bineînțeles acei profesori, cei mai de temut, profesorul de matematică și profesorul de română, care își dădea toată silința să te ajute. Eu, cel puțin nu am cunoscut noțiunea de meditație. Acum s-au schimbat lucrurile și sper să nu fie cu probleme, cu droguri, cu sex… Pentru că atunci era într-adevăr a fost o perioadă foarte naivă, frumoasă, foarte copilăroasă pot să spun', a declarat pentru viva.ro, Stela Enache.

Stela Enache: 'Nu știu dacă va mai fi același gen de film'

Stela Enache a făcut o paralelă între liceenii de ieri și de azi, și spune că nu știe dacă în noua serie va fi același gen de film cu gesturi romantice de lăsat flori sau bilețele în bancă. Interpreta melodiei Ani de liceu, scrisă de soțul ei, regretatul Florin Bogardo, spune că și ea a primit la liceu flori și bilețele.

'De obicei, chiar acel gest de a aduce o floare în bancă, ceea ce am primit și eu. Sau bilețele.. cum erau băncile care erau tot felul de crăpături și de găuri, și găseama colo bilețele de la colegi, de la cei care mi le scriau. Și în acea grijă pe care o aveau… dacă nu veneai la școală, îți dădeau telefon să te întrebe ce faci și primeai lecțiile acasă, automat. Nu știu dacă azi mai este așa ceva și dacă va mai fi același gen de film.

Acum sunt cu totul alte probleme, începând de la îmbrăcăminte la fumat și droguri și cine mai știe ce. Probleme cu gene false și unghii puse, pe care noi nu le aveam… în timpul liceului și nici nu se punea problema. Și activitățile pe care le aveam, de când eram pionieri… Adică aveam alte preocupări decât astăzi. Sigur că ideea este frumoasă, dar nu știu ce impact va avea asupra spectatorului și nu știu dacă va mai exista un așa-zis schimb al liceenilor, așa cum a fost el până acum, 30 de ani', a mai declarat Stela Enache.

Stela Enache a serbat 50 de ani de la terminarea facultății

Stela Enache a împlinit 50 de șla absolvirea facultății la Cluj. Artista a fost încântată că piesa Ani de liceu este și acum la fel de iubită. La întâlnirea cu colegii ei de facultate a cântat și celebra melodie.

'Fiecare generație cântă, generațiile care au terminat de 15-20 de ani liceul cântă tot melodia asta din Liceeni. Iar eu culmea, care am făcut 50 de ani de când am terminat facultatea și după Gaudeamus Igitur, următoarea piesă a fost ani de liceu. Bine, erau încântați că eu sunt acolo. Am fost la Cluj pentru 2 zile și jumătate. Nu prea mi-a tihnit, pentru că eu eram între două drumui, dar am promis că mă duc, dar eu în general dacă am promis merg', a mai declarat Stela Enache.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton