Ștefania Costache revenire-surpriză la iUmor: „Să mă vadă lumea și îmbrăcată”

 Mirea Roxana
.

Ștefania Costache și-a făcut apariția într-o nouă ediție iUmor. Aceasta a dorit să îi șocheze într-un mod neașteptat pe cei trei jurați. Reacția celor acestora poate fi văzută astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1. Cert este că Mihai Bendeac a fost plăcut surprins de numărul fetei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Lolrelai, Ștefania Costache pe numele din buletin, și-a făcut din nou apariția la iUmor, cu un număr surprinzător pentru cei trei jurați: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.

Cunoscută pentru stilul său dezinhibat, Ștefania Costache a afirmat că a vrut să îi șocheze pe cei trei jurați iUmor într-un mod neașteptat.

iumor-3-2iumor-3-2

„Nu puteam să ratez ocazia să mă vadă lumea și îmbrăcată. Am zis, hai să vedem dacă am umor', a glumit Ștefania Costache.

Ștefania Costache nu s-a așteptat să aibă parte de asemenea reacții, iar Mihai Bendeac a fost plăcut surprins de textul scris de aceasta.

„Numărul tău m-a topit secundă cu secundă, pentru că a fost o superbă lecție de autoironie!' 

Cum vor reacționa ceilați jurați, cei de acasă pot afla miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor.

Citește și: Declarațiile medicului stomatolog, după ce Lolrelai de la iUmor l-a acuzat de viol. Cum se apară:'Am stabilit de comun acord'

Citește și: Medicul pe care Lolrelai de la iUmor l-a acuzat de viol a mai făcut o victimă:”Mi-a pus mâna pe sâni”

Citește și: Maria Ilioiu s-a despărțit de iubit:„Revin la viață'

Citește și: Mesajele dintre Laurette și bărbatul care a bătut-o la hotel.I-a cerut să-i cumpere un set de lenjerie intimă sexy

Ștefania Costache de la iUmor, dezvăluiri șocante

Ștefania Costache a povestit prin ce a trecut, după ce a mers în cabinetul unui medic stomatolog. Lolrelai susține că medicul a drogat-o, apoi a dus-o în apartamentul lui, unde a violat-o. Bărbatul ar nega tot ce s-a întâmplat și s-ar fi încurcat chiar în declarațiile date la Poliție. Anchetatorii au intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale blocului în care medicul stă.

Tânăra a ales să povestească totul la un an de la întâmplarea care a marcat-o pe viață, pentru că nu și-a dorit ca părinții ei să fie afectați. Din păcate, Ștefania Costache și-a pierdut ambii părinți anul trecut.

Luna asta se împlinește un an de zile de când am depus o plângere la poliție  împotriva unui domn doctor stomatolog, care, în urma prezentării mele, pentru un (…), nu pot spune cu certitudine ce substanță mi-a administrat, pentru că, deși s-a împlinit un an, nu am primit rezultatele de la INML încă. Și, în urma administrării substanței, m-a dus la dânsul acasă vreme de vreo patru ore. Nu am nici cea mai mică amintire din acea seară, în afară de ce mi-a povestit fosta mea colegă de apartament și câteva flashuri din cabinet și un singur flash din spatele cabinetului, nu știu nimic. Cu toate astea, m-am ales cu un dosar, care are 98 de pagini mai exact… dosar care m-a ajutat, măcar din punctul ăsta de vedere… să îmi pun cât de cât cap la cap întâmplările', a povestit Ștefiania Costache de la iUmor.

Ștefania Costache: „Camerele video au surprins momentul'

Ștefania Costache a dezvăluit că momentul în care a intrat cu medicul în bloc a fost surpins de către camerele de supraveghere.

Sunt camere video care au surprins momentul în care intram cu dânsul în scara lui de bloc, în care eram total confuză, dezechilibrată și dezorientată, după cum scriu anchetatorii. De ce fac acest video? Pentru că mi-aș dori să știu de ce într-un an de zile nu s-a întâmplat nimic și nu știu nimic. Doi la mână, pentru că dânsul încă profesează și asta mă face să cred că orice altă femeie e în pericol să pățească același lucru. (…)', a declarat Lolrelai în video-ul postat de curând pe contul ei de YouTube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton