Ștefan Știucă, de la Vocea României, la Românii au talent. Ce a declarat despre Andra / INTERVIU

 Cica Cristina
.

Ștefan Știucă și trupa The Mob au făcut furori pe scena Românii au talent. În cel de-al 11-lea sezon, el și trupa sa au atins o coardă sensibilă, mai ales în această perioadă când se simte tot mai acut lipsa concertelor. Ștefan Știucă ne-a vorbit despre cum și-au ales piesa pe care au interpretat-o, cum au trăit melodia și cum a perceput el totul, dincolo de scenă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Reamintim că, în trecut, solistul formației, a participat și la emisiunea „Vocea României”. În urmă cu patru ani, el ajuns chiar până în semifinale.

Cum a fost să îți vezi momentul de acasă? A fost ceva ce nu ți-a plăcut?

Noi am luat evenimentul ca pe o cântare, drept urmare l-am întâmpinat cu petrecere, libertate și voie bună! (zâmbește) Ne-am strâns la mine acasă și am făcut ce știm mai bine până la urmă. Ce îți pot spune, însă, despre momentul nostru văzut de acasă este că suntem multumiți că am reușit să transmitem… ochii noștri sunt mici ferestre către o mare lume, deci avem câte ceva în comun cu voi, din start! Trăim din sentimente, senzații, vise și un pic de speranță.

Ștefan-Știucă-The-Mob-1Ștefan-Știucă-The-Mob-1

Ștefan Știucă: „Cântecul este despre speranță'

Cum ați ales piesa pe care ați interpretat-o și de ce ați considerat că este una reprezentativă pentru voi?

Pot spune că avem un playlist destul de reprezentativ gusturilor și concepțiilor noastre despre muzică, night life, dar mai ales generația noastră. Teardrop nu este neapărat cea mai reprezentativă piesă, ci mai degrabă un început de poveste și o mare ocazie de a aduce un cântec de la Massive Attack într-o interpretare originala, alternativă, în fața maselor de oameni din țara noastră, atât de atacată energetic, cultural, economic… Cântecul este despre speranță, primordial, deci poftiți la speranță, vă rugăm. Noi vom încerca să nu vă dezamăgim și să vă fim alături până plecăm, de tot!

Citește și: Andi Moisescu, după ce a trecut prin experiența COVID-19:„M-am temut cel mai mult de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Călinescu, despre rolul de jurat la Românii au Talent.„Ceea ce fac la emisiune, fac fiindcă…'

Citește și: Au început preselecțiile pentru Asia Express sezon 4.Cine se află pe lista concurenților și cine ar putea să o înlocuiască pe Gina Pistol

Citește și: Însărcinată în al doilea trimestru, Larisa Udilă s-a îmbolnăvit de COVID-19:„Trec printr-o perioadă foarte grea'

Ștefan Știucă: „Andra are momente mistice în voce'

Andra a spus că a fost încântată de modul în care tu ai trăit melodia și ai dansat. E ceva gândit în acele mișcări sau te lași cumva purtat de ritm și de ceea ce simți pe moment?

Fiecare cântec reprezintă o poveste aparte. Cum fiecare vară are povestea ei care abia așteaptă să fie scrisă, fiecare cântec bun este o simbioză între mai multe elemente alese și niciunul dintre acestea nu ar însemna nimic fără o trăire sinceră și asumată. Fără să te lași stăpânit de muzică, fără să plonjezi în necunoscutul ei fascinant și în vibrația ei totală nu ai putea să transmiți mare lucru, așa-i?

Andra are momente mistice în voce, se pricepe foarte bine la trăit fizic ceea ce cântă, încă sunt măgulit de cuvintele ei frumoase. Ca să îți răspund mai punctual la întrebare cu toate că probabil nu ai să mă crezi, uneori muzica este pentru mine cea mai puternică tranșă inițiatică, cel mai puternic trip! De cele mai multe ori!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton