Ștefan Ciuculescu, în lacrimi după eliminarea de la Survivor. Ce a spus despre Elena Marin

 Stamen Diana
.

Ștefan Ciuculescu a fost eliminat de la Survivor România și a izbucnit în lacrimi la TV atunci când a intrat prin Skype în emisiunea lui Teo Trandafir. Faimosul a ieșit din competiție, după ce a fost nominalizat de Zanni. Ce spune Ștefan Ciuculescu despre Elena Marin de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ștefan Ciuculescu a fost eliminat de la Survivor România și a început să plângă în emisiunea lui Teo Trandafir. Faimosul a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că a fost impresionat de numărul mare de mesaje pe care l-a primit, dar și de oamenii care i-au fost alături în această competiție.

Ștefan Ciuculescu de la SurvivorȘtefan Ciuculescu de la Survivor

Se știe faptul că Ștefan Ciuculescu a fost mai apropiat de Elena Marin, iar după eliminare sportivul dă cărțile pe față. Deși au fost buni prieteni în competiție, la un moment dat relația lor de prietenie s-a cam rupt, iar motivul l-a explicat chiar Faimosul.

'Eu cu Elena nu am avut niciun conflict. Nu mă asteptam sa spuna asemenea lucruri, ca eu m-am indepartat de ea.Eu nu m-am indepartat de ea absolut deloc. Ea s-a regasit in Maria, fiind si ea fata. Si nu pot eu ca barbat sa ma bag in discutiile lor. Si de acolo a realizat ea ca m-am apropiat eu mai mult de Sebi si de Zanni. Dar sunt barbat, nu? Nu pot sa ma bag eu in discutiile voastre pe care le aveti pe plaja. Sunt niste chestii pe care cred eu ca Elena nu le-a gandit si nu le-a spus cu rautate.

Dar modul ca o spune si nu ca mi-o spui mie in fata, ca nu era niciun fel de problema. Dar momentul in care i-o spui Mariei ma deranjeaza.

Tocmai de aia am preferat sa schimb si eu atitudinea fata de ea. Poate nu a fost corect, poate ca am gresit, dar asta am simtit sa fac. Si nu-mi pare rau. Nu am intrat in niciun joc.Eu mi-am spus parerea despre Elena realistica din ultimele doua saptamani', a spus Ștefan Ciuculescu de la Survivor.

Citește și: Cine este Elena Marin de la Survivor. E dansatoarea Andreei Bălan și a jucat în telenovele

Citește și: Andreea Lodbă a prezis eliminarea lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor: „Vor urma conflicte între…'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Marin și Ștefan Ciuculescu de la Survivor. Cu cine dormea Elena

Citește și: Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, primele declarații după bătaia de la Survivor: „Doi arici…'

Citește și: Cine este Ștefan Ciuculescu de la Survivor. Mama lui e celebră

Ce i-a spus Ștefan Ciuculescu Elenei Marin înainte de a pleca de la Survivor

Deși relația lor de prietenie se cam răcise, atunci când a aflat că pleacă acasă, Ștefan Ciuculescu a îmbrățișat-o pe Elena Marin și i-a spus că speră ca ea să fie cea care va câștiga Survivor România.

Fostul concurent explică gestul său și de ce a spus aceste lucruri, deși nu mai era atât de apropiat de colega sa. 'Am facut acest lucru pentru ca asta am simtit. Am facut acest lucru pentru ca nu sunt o persoana ranchiunoasa. Am simtit asta pentru ca atunci cand am spus ceva, am spus-o la momentul potrivit si momentul ala pentru mine s-a incheiat', a explicat Ștefan Ciuculescu de la Survivor.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton