Ștefan Bănică, ultim omagiu pentru Tamara Buciuceanu. Artistul a mers la priveghiul regretatei actrițe

 Stamen Diana
.

Ștefan Bănică este devastat după moartea îndrăgitei actrițe Tamara Buciuceanu. Artistul a mers joi seară la priveghiul lui tanti Tama, așa cum îi plăcea lui să-i spună. Tamara Buciuceanu Botez va fi condusă astăzi pe ultimul drum.

Trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu a fost depus ieri, 17 octombrie, la Teatrul Bulandra, în sala de la Grădina Icoanei, unde cei care au cunoscut-o au putut veni să o vadă pentru ultima dată și să-i aducă un omagiu.

Ducu Bertzi, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Ioana Tufaru, Mitică Popescu, Emilia Popescu, Manuela Hărăbor, George Ivașcu și Ion Caramitru, Vasile Muraru, Silvia Dumitrescu și Ștefan Bănică sunt doat câțiva dintre colegii și prietenii Tamarei Buciuceanu care au venit la priveghiul acesteia.

Ștefan Bănică nu intrat pe la intrarea principală, ci a preferat să intre pe cea laterală, pentru a evita contactul cu presa, potrivit Click!. Artistul i-a adus ca ultim omagiu doamnei Tamara Buciuceanu un buchet de trandafiri albi.

Citește și: Andreea Berecleanu și-a luat ADIO de la Tamara Buciuceanu. Cum a apărut prezentatoarea la priveghiul regretatei actrițe

Ştefan Bănică, reacţie sfâşietoare după moartea Tamarei Buciuceanu

„A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. In schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare in teatru, televiziune sau in film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, sa le descreţească frunţile, să le cultive. Asta înseamnă până la urmă un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!'a scris Ştefan Bănică pe Facebook.

Tamara Buciuceanu Botez a murit la 90 de ani

Tamara Buciuceanu Botez era supranumită ‘Doamna comediei românești’ și a lăsat în urma ei multă durere. La începutul lunii octombrie, îndrăgita artistă a fost internată la Spitalul Elias din Capitală, după ce s-a acutizat boala cardiacă de care suferea de foarte mult timp.

„Spitalul Elias anunță cu regret dispariția unei mari doamne a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu Botez. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!', a anunțat unitatea medicală printr-un comunicat de presă.

Tamara Buciuceanu s-a născut pe 10 august 1929, la Tighina, pe vremea când această regiune aparținea României. Ea a frecventat Institutul de Teatru „Vasile Alecsandri’ din Iași, în perioada 1948-1951, apoi s-a transferat la București, la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, la clasa profesorului Nicolae Băltățeanu, terminând studiile în anul 1952.

FOTO: Facebook, Click!

Tamara Buciuceanu Botez a murit la 90 de aniTamara Buciuceanu Botez a murit la 90 de ani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton