Ștefan Bănică, mărturisiri emoționante din izolare: "Am stat cu băiețelul meu cel mic, ceea ce nu s-a întâmplat nici cu Ștefan, nici cu Violeta". Ce îi lipsește cel mai mult artistului

 Cica Cristina
.

Ștefan Bănică Jr. și-a schimbat radical stilul de viață, în plină pandemie. Fără concerte, deplasări sau emisiuni, artistul petrece timpul în izolare acasă, alături de familia lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Stefan-Banica-1Stefan-Banica-1

Precum s-a întâmplat și în cazul altor vedete, și lui Ștefan Bănică Jr. i s-au anulat evenimente, astfel că petrece zilele în izolare alături de familie. Este un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal.

Poate că îi lipsesc concertele și mai ales piesele de teatru, însă artistul este optimist, are o atitudine pozitivă. El a mărturisit că partea bună este că a avut ocazia să petreacă mai mult timp alături de fiul cel mic, care împlinește un an. El a mărturisit că nu a avut această ocazie nici cu Ștefan, nici cu Violeta.

Citește și: Lavinia Pârva, detalii neașteptate din relația cu Ștefan Bănică Jr.:”Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva”

„Cel mai important lucru este că am stat cu băiețelul meu cel mic, care mâine împlinește un an. Am stat două luni, ceea ce nu s-a întâmplat nici cu Ștefan, nici cu Violeta. Asta e partea cea mai bună', a spus Ștefan Bănică Jr. la Xtra Night Show.

Artistul este extrem de mândru de cei trei copii ai săi, iar acum a avut mai mult timp să se bucure și de prezența Violetei în viața lui, fiica pe care o are cu Andreea Marin.

„E și normal. Mama Violetei e plecată prin campanii ca să ajute oamenii, e normal, adică legal, am hârtie, mă duc, o duc, o aduc înapoi', a mai precizat artistul.

Citește și: Episodul neștiut din trecutul lui Ștefan Bănică. A fost la un pas să se apuce de substanțe interzise:'Am fost în Columbia, țara drogurilor'

Ce îi lipsește cel mai mult lui Ștefan Bănică Jr. în izolare

Este tată cu normă întreagă, însă în toată această perioadă lui Ștefan Bănică i-a lipsit foarte mult scena. Îi este extrem de dor să joace într-o piesă de teatru și chiar dacă a luat în calcul reprezentațiile în mediul online, este de părere că nu este o variantă tocmai bună.

„Sincer acum… nu cred în chestia asta. Eu cred în teatru, teatrul este viu, teatrul este în fața ta, se întâmplă atunci și este o întâmplare unică. Niciun spectacol nu seamănă cu celălalt. Poți să joci 100 de spectacole, același spectacol niciodată nu va fi la fel. Ce să zic… mă gândesc cum ar fi să stau în fața unui telefon, se poate și asta și să spui o poezie, un monolog, să faci stand-up, dar o relație reală… aia nu se poate întâmpla.

Citește și: Adevărata relație dintre Ștefan Bănică și Violeta, fiica pe care o are cu Andreea Marin:„Nu înseamnă că nu sunt un tată bun'

Nu pot să joc la teatru, ceea ce mă doare foarte tare. (…) Aveam spectacole în țară. (…) Ne e dor, mă uit și la colegii mei.

Deocamdată sunt un pic blocat, dar în același timp încerc să fiu pozitiv și să gandesc pozitiv, pentru că altă șansă nu avem. Lucrurile se vor relua și va trebui să facem față acestui nenorocit de virus”, a mai spus Ștefan Bănică Jr., potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cum se înțelege Lavinia Pîrva cu mama lui Ștefan Bănică. Pe Andreea Marin o iubea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton