Ștefan Bănică Jr vorbește în premieră despre viața de familie: "Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru". Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Dacă pentru mulți statul acasă în plină pandemie de coronavirus a reprezentat corvoadă, Ștefan Bănică Jr. privește lucrurile dintr-o cu totul altă perspectivă, fiind recunoscător pentru timpul pe care l-a avut la dispoziție pentru a-l petrece împreună cu fiul său!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-adevăr, a tânjit în tot acest timp să joace într-o piesă de teatru, să urce pe scenă, să meargă la filmări, însă a avut ocazia de a petrece timp prețios în compania persoanelor dragi, și mai ales s-a bucurat de prezența fiului său, Alexandru.

„Pandemia mi-a ‘dăruit’ timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, ne-a spus Ștefan Bănică.

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția!A atras toate privirile pe covorul roșu

Venirea fiului său pe lume pe când avea 51 de ani nu a generat panică, ci emoție în sufletul său.

Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Și atunci, probabil, sunt mai relaxat. Așa că nu știu dacă e vorba de experiență sau de înțelegere a lucrurilor„, a mai precizat Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Mesajul transmis de Oana Roman, după ce a aflat că Adelina Pestrițu are coronavirus:„Târziu am aflat că…'

Ștefan Bănică Jr.: „Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie”

Artistul se laudă cu cei trei copii ai săi, Ștefan, Violeta și Alexandru, menționând totodadă că relația celorlalți doi copii cu Lavinia Pârva, actuala sa soție, este una foarte bună.

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, ne-a mai spus Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr.: „Lavinia este extrem de implicată, ca mamă”

Alexandru nu prea a fost expus pe rețelele de socializare, însă tatăl său consideră că îi seamănă atât lui, cât și partenerei sale. De asemenea, el are numai cuvinte de laudă pentru soția sa, care este o mamă devotată și implicată 100%.

„Seamănă cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un „pitic' cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui”, a subliniat Ștefan Bănică Jr.

Totodată, artistul își sprijină cei trei copii, le conferă încredere și le oferă sfaturi, astfel încât să urmeze întotdeauna calea corectă.

„Tatăl meu m-a influențat atât ca om, cât și în profesie. Nu pot să- i răspund care ar fi cel mai important sfat. Eu le spun copiilor mei, de fiecare dată, să creadă în ei, în ceea ce vor să facă, să nu uite că familia nu se schimbă niciodată. Iar profesia pe care și-o vor alege, oricare ar fi ea, le va da înapoi, stisfacții, exact cât timp și pasiune investesc în ea” , a conchis el.

Stefan-Banica-Jr.-1Stefan-Banica-Jr.-1

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton