Ștefan Bănică a răbufnit în mediul online, după ce Lavinia Pârva a fost făcută "pițipoancă": "Marș afară"

 Cica Cristina
.

Ștefan Bănică Jr. a fost enervat peste măsură de un comentariu negativ, care o viza soția sa, Lavinia. Artistul a răbufnit pe rețelele de socializare și a răspuns pe măsura comentariului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mulți ar spune că Ștefan Bănică Jr. este munte de calmitate! Și cam așa este, atât timp cât nu este deranjat. Un comentariu l-a scos din sărite pe artist și nu a rămas indiferent!

Citește și: Ștefan Bănică, despre succesul din „Liceenii':„Faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani'. Cine l-a adus cu picioarele pe pământ / EXCLUSIV

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva formează un frumos cuplu, sunt discreți și încearcă să-și trăiască povestea cât mai departe de ochii curioșilor. Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, care se implică 100% în creșterea fiului lor.

Citește și: Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit! Anunțul făcut de artistă:„Viața ca femeie singură…'

Ștefan Bănică Jr., enervat peste măsură

Astfel, Ștefan Bănică Jr. nu poate asista indiferent în momentul în care se lansează un atac la adresa soției sale. Actorul a postat o fotografie alături de Loredana Groza, colega sa de la X Factor, pe Instagram. Dintre multitudinea de comentarii primite, unul l-a deranjat în mod special.

'Și pițipoanca aia de nevastă-ta a apelat la același chirurg estetician? Seamănă tot mai tare cu Andreea Tonciu.', a scris un internaut la fotografie.

Citește și: George Burcea povestește detalii intime despre Viviana, dar încă nu e sigur pe relație:„Vorbim peste un an'

Precum era de așteptat, Ștefan Bănică Jr. a sărit imediat în apărarea Loredanei și, în special, a soției sale.

Prostia, nesimțirea și mârlănia nu au ce cauta pe pagina mea! Marș afară', a răspuns juratul, vizibil iritat de un astfel de comportament.

Ștefan Bănică Jr.: „Lavinia este extrem de implicată, ca mamă'

Alexandru nu prea a fost expus pe rețelele de socializare, însă tatăl său consideră că îi seamănă atât lui, cât și partenerei sale. De asemenea, el are numai cuvinte de laudă pentru soția sa, care este o mamă devotată.

Stefan-Banica-Jr-1-1Stefan-Banica-Jr-1-1

„Seamănă cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un „pitic’ cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui', a subliniat Ștefan Bănică Jr.

Artistul se laudă cu cei trei copii ai săi, Ștefan, Violeta și Alexandru, menționând totodadă că relația celorlalți doi copii cu Lavinia Pârva, actuala sa soție, este una foarte bună.

Citește și: Lidia Buble rupe tăcerea la 5 luni de la despărțirea de Răzvan Simion! Cum se înțeleg acum:„Suntem doi oameni maturi'

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă', ne-a mai spus Ștefan Bănică Jr.

Sursa foto: Facebook, PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton