Starea lui Gică Popescu s-a agravat din cauza coronavirusului: "Din păcate, tomografia computerizată..."

 Cica Cristina
.

Fostul internațional Gică Popescu a fost testat pozitiv săptămâna trecută cu noul coronavirus, iar acum starea sportivului s-a agravat. Iată ce au indicat ultimele analize!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gică Popescu are COVID-19, iar anunțul a fost făcut săptămâna trecută pe site-ul clubului Viitorul. Fostul internațional s-a testat individual și a aflat că a contractat virusul care a făcut ravagii în lume!

Citește și: Diferența dintre sinuzită și COVID-19.Ce afecțiuni poate ascunde pierderea mirosului

„FC Viitorul Constanţa anunţă că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de preşedintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv. Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiţii normale’, se arata pe site.

Fostul internațional se află internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș'. A fost suspus unui tratament, însă se pare că organismul lui nu a răspuns corespuzător, astfel că starea sa s-a agravat.

Citește și: Alin Oprea speră la o împăcare cu Tavi Colen și la reuniunea trupei Talisman:„Am eliminat dintre noi cauza rupturii'

SEARA CAMPIONILOR – MECI CARITABIL – CONFERINTASEARA CAMPIONILOR – MECI CARITABIL – CONFERINTA

Gică Popescu a făcut o pneumonie severă

Din ultimele analize a reieșit că a dezvoltat o formă severă de pneumonie, motiv pentru care va mai trebui să rămână o perioadă în spital, până la recuperare.

„Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul. Mă testasem de multe ori până atunci. De data asta am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. M-am dus și la Matei Balș pentru investigații suplimentare. Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Din păcate, tomografia computerizată, CT-ul adică, pe care am făcut-o în weekend la nivelul plămânilor nu a arătat foarte bine, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să mai rămân spitalizat', a spus Gică Popescu pentru GSP.

Citește și: Alin Oprea, partaj de peste 1 milion de euro!Artistul susține că Larisa vrea să-i ia toată averea

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton