Olimpia Melinte recunoaște că soțul îi este și cel mai dur critic: "Accepta destul de greu momentele de intimitate de pe scenă"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Olimpia Melinte, protagonista din VLAD, susține că soțul ei și partenerul de mai bine de zece ani, este cel mai dur critic al ei, însă nu se plânge! Vedeta spune că asta o ajută să rămână cu picioarele pe pământ. Actrița, însărcinată pentru a doua oară, ne-a dezvăluit detalii din relație și cum reușește soțul ei să gestioneze gelozia!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Având în vedere profesia ta, nu am cum să nu te întreb. Există gelozie în cuplu? Este soțul tău un bărbat gelos? Dar tu?

Era la începutul relației, când nu înțelegea exact cum e treaba cu actoria și accepta destul de greu momentele de intimitate de pe scenă sau din filmele în care am jucat.

Dar, cu timpul, s-a adaptat cumva, a început să mă cunoscă și pe mine mai bine, să aibă încredere, să aprecieze și să susțină ceea ce fac, așa că acum, după jumătate de viață împreună, gelozia nu ne mai dă târcoale. Cât despre mine… eu sunt mai mult ironică decât geloasă, mă amuză foarte tare toată treaba asta, pentru că știu că e mai mult un capriciu decât un sentiment real.

Olimpia Melinte: „Soțul îmi observă  fiecare mișcare”

El se uită la filmele tale? În ce măsură poți spune că îl consideri un critic?

Este cel mai dur critic al meu. Și am nevoie de asta ca să stau cu picioarele pe pământ și să-mi păstrez traiectoria dreaptă. Îmi observă  fiecare mișcare, îmi vede spectacolele de multe ori, se uită la filmele mele și îmi dă mereu feedback. De la postările pe Instagram la campaniile în care mă implic și până la ședințele foto și la felul în care mă prezint într-un interviu.

E atent la detalii și foarte perspicace, avem multe dispute legate de lucrurile astea, dar toate au fost constructive și cred că m-au făcut să aleg și să mă dezvolt așa cum mi-am dorit încă de la început. Pentru că el mă cunoaște foarte bine și nu m-a lăsat să mă pierd pe drum, în proiecte care nu mă reprezintă sau printre oameni care nu credeau realmente în mine.

Dar fiul? El cum înțelege meseria ta?

Pe Sasha nu-l intereseză deloc ceea ce fac eu, deși l-am luat de multe ori cu mine și la filmări, și pe la emisiuni, la ședinte foto. Îi place să-i citesc scenariile și să asiste la repetiții, când îmi exersez singură textul acasă, în rest are alte pasiuni și interese. A mai vazut frânturi din serialul VLAD, dar e prea mic să se uite și oricum îl las să descopere pe parcurs meseria mea, pentru că nu vreau să-l influențez cu nimic.

Melinte-Olimpia-2Melinte-Olimpia-2

Olimpia Melinte: „Sunt o persoană foarte timidă”

Spune-ne câteva lucruri despre tine la care nu ne-am gândi niciodată…

Sunt o persoană foarte timidă și lucrez foarte mult cu mine înainte de a vorbi în public. Cu timpul, am învățat să mă relaxez, dar, la început, primele discursuri în fața oamenilor au fost greu de gestionat. Asta nu cred că știe prea multă lume despre mine, pentru că la prima vedere par sigură pe mine și stăpână pe situație, dar undeva acolo mai este încă fetița aia care fugea în orice clipă în camera ei, unde o aștepta  o  carte  bună.  

Iubesc  muntele, drumețiile cu cortul, cu rulota, nu-mi plac locurile aglomerate, deși tânjesc după un festival sau un concert. Slăbiciunea mea este frumosul, în toate formele, fie că vorbim despre artă, obiecte, peisaje sau oameni, pot rămâne fascinată ore întregi în fața unui lucru care îmi place și-mi încântă privirea. De aceea vizitez mereu singură muzeele pentru că n-am întâlnit încă pe nimeni care să aibă la fel de multă răbdare ca mine, când vine vorba despre arta frumosului.

Citește și: Olimpia Melinte, confesiuni neașteptate despre a doua sarcină:”Soțul meu a știut înaintea mea că sunt gravidă”. Cum a primit fiul actriței vestea / EXCLUSIV

Citește și: Olimpia Melinte a dezvăluit sexul bebelușului și… secrete din căsnicie. S-a măritat la 22 de ani cu iubitul din liceu:”Am crescut unul alături de celălalt”/ INTERVIU

Citește și: Cum arată Rita Mureșan, la 48 de ani, și cum și-a petrecut ziua de naștere.A trăit o dramă de ziua ei, în trecut

Citește și: Milionarul turc, prietenul Biancăi Drăgușanu, a dezvăluit ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre el și Alex Bodi:„Pacea s-a sfârșit!'

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton