Soția lui John Legend, de urgență la spital. Chrissy Teigen are probleme grave în sarcină: "Sângerarea nu se oprește"

 Cica Cristina
.

Soția lui John Legend, Chrissy Teigen, se confruntă cu probleme în sarcină. Vedeta a ajuns de urgență la spital cu sângerări puternice!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chrissy Teigen, în vârstă de 34 de ani, se confruntă cu probleme grave în sarcină, ajungând de urgență la spital. Vedeta s-a confruntat cu o hemoragie puternică.

Modelul a postat imagini de pe patul de spital, îngrijorându-și fanii. Vedeta trebuie să stea la repaos, pentru a nu pierde sarcina, dat fiind că sângerarea nu se oprește. John Legend i-a stat alături în această perioadă dificilă.

Citește și: Brigitte Pastramă se pregătește de divorț?După bătaia primită de la soțul ei, Florin, și-a contactat avocatul

'Știți cu toții că în ultimele săptămâni am stat la pat. Este o perioadă în care mă odihnesc foarte mult, doar merg la baie și gata, asta-i tot. Fac baie de două ori pe săptămână, nu duș. Am sângerat. Sunt la jumătatea sarcinii și sângerarea nu se oprește.', a declarat Chrissy Teigen.

Chrissy-Teigen-1Chrissy-Teigen-1

Soția lui John Legend susține că situația este destul de complicată și până acum nu s-a putut opri sângerarea.

Chrissy Teigen: „De fiecare dată când merg la baie văd sânge”

Citește și: Primele imagini din noua casă a Adelinei Pestrițu:„Le are pe toate'. Dressingul este impresionant

'De fiecare dată când merg la baie văd sânge. Astăzi, însă, situația a fost mai gravă. Era ca și cum ai fi pornit un robinet la presiune mică și l-ai fi lăsat așa. E ciudat pentru că eu mă simt bine. De obicei sunt o gravidă veselă, însă nu mă pot obișnui cu situația asta. La un moment dat nu mă opream din sângerat.', a mai precizat Chrissy.

Reamintim că John Legend și Chrissy Teigen s-au căsătorit în urmă cu 7 ani și au împreună o fetiță Luna Simone, în vârstă de 4 ani și un băiețel, Miles Theodore, în vârstă de 2 ani, făcuți prin fertilizare în vitro. De data aceasta, modelul a rămas însărcinată pe cale naturală.

Citește și: Rose Leslie este însărcinată.Kit Harington va fi tată pentru prima dată

Sursa foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton