Soția lui Cătălin Moroșanu, primele declarații după ce Faimosul s-a accidentat: „Să vină acasă întreg...”

 Mirea Roxana
.

Cătălin Moroșanu s-a accidentat grav la picior pe unul dintre traseele de la Survivor România. Soția lui, Gerogiana, a dezvăluit că Faimosul avea o problemă mai veche la genunchi și recunoaște că este îngrijorată pentru soțul ei. De asemenea, aceasta spune că nu contează ca soțul ei să câștige competiția, ci doar să se întoarcă întreg acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Moroșanu are mari emoții pentru Cătălin Moroșanu, care s-a accidentat la Survivor România. Aceasta a dezvăluit că soțul ei avea o problemă mai veche la genunchi, dar știe că Faimosul nu se va da bătut.

m1-4m1-4

Avea la genunchi o poveste mai veche, care-l mai supără din când în când. Dacă a recidivat, atunci e o problemă destul de serioasă. După cum îl ştiu, însă, nu se va da bătut cu una, cu două. Însă, recunosc, sunt uşor îngrijorată în aceste zile!', a declarat soția lui Cătălin Moroșanu de la Survivor pentru playtech.ro.

Georgiana a mai spus că pentru ea tot ce contează este să vină Cătălin Moroșanu acasă întreg. Acesteia nu-i pasă cine va câștiga competiția Survivor. Vrea doar ca soțul ei să se întoarcă sănătos acasă.

Pentru mine contează să vină acasă întreg. Cât mai repede. Să câştige cine o vrea, dar Cătălin al meu să revină mândru de el, bucuros de participare şi de eforturile depuse!', a mai spus Georgiana.

Citește și: Cum și-a cunoscut Cătălin Moroșanu soția și ce greutăți au avut:”Puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane”/ EXCLUSIV

Citește și: Sergiu Ciobotariu, tânărul venit călare la maternitate, a vândut casa primită de la Cătălin Moroșanu!Ce a făcut cu banii

Citește și: Cum au fost primite Raluca Dumitru și Irisha la Survivor. Jador:„Băieții sunt în călduri'

Citește și: Drama lui Bogdan Mocanu.De ce plânge de trei ori pe an, în aceleași zile

Ce o supără cel mai tare pe soția lui Cătălin Moroșanu

Soția lui Cătălin Moroșanu a mai spus că o deranjează foarte tare că nu poate să ia legătura cu soțul ei. Pe de altă parte, a mai adăugat ea, nimeni nu o crede că nu are cum să vorbească cu acesta.

Cel mai supărător lucru e faptul că nu putem vorbi. Nu avem cum lua legătura. Şi, ştiţi ce? Nimeni nu mă crede când le spun că nu am vorbit de atâta vreme cu el. Mă mai întreabă colegii de muncă sau chiar pacienţii, dintre cei care ştiu ce relaţie am cu Cătălin, mai ales, când am vorbit cu el ultima dată. Când le spun că nu am mai vorbit de la finele anului trecut se uită tare neîncrezători la mine!', a spus soția lui Cătălin Moroșanu.

Georgiana și Cătălin Moroșanu își mai doresc un copil

Georgiana spune despre Cătălin Moroșanu că știe mereu cum s-o surprindă într-un mod plăcut și că a apreciat foarte mult gestul pe care soțul ei l-a făcut pe 7 februarie, ziua în care s-au cunoscut. Cu ajutorul unor prieteni, Faimosul a reușit să publice pe rețelele sociale un mesaj aparte pentru Georgiana.

„Pentru noi ziua aceasta, de 7 februarie, are mai mult sens decât cea a căsătoriei, 2 iunie, din urmă cu nouă ani. Iar Cătălin mă surprinde în fiecare an cu genul ăsta de mesaje. Nu ştiu cum face, își alege cuvintele cu grijă şi le învârteşte bine, dar tot mă ia prin surprindere. Şi nici nu se repetă!', a afirmat Georgiana Moroşanu.

Cei doi au împreună o fată în vârstă de 11 ani, pe Natalis, dar Georgiana nu respinge intenția lui Cătălin Moroșanu de a mai avea încă un copi.

Sincer, eu mi-aş dori tot o fetiţă. Dar o să acceptăm orice vom primi ca dar de la Dumnezeu!', a mai spus soția lui Cătălin Moroşanu de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton