Sorin Ovidiu Vântu, partaj cu fosta soție la 19 ani de la divorț! Ce avere au de împărțit

 Cica Cristina
.

Controversatul milionar, Sorin Ovidiu Vântu, ajunge la partaj cu fosta soție după 14 ani de căsnicie. Totul se întâmplă la 19 ani de la divorț!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sorin Ovidiu Vântu a fost căsătorit de două ori. A doua căsnicie a durat 14 ani, iar afaceristul și Angelica au pus punct mariajului în plin scandal FNI.

Se întâmpla în urmă cu 19 ani, însă se pare că nu au fost încheiate toate socotelile în ceea ce îi privește. Milionarul ar fi acumobligat de autorități să își dispute partajul cu fosta soție, potrivit cancan.ro.

Sorin-Ovidiu-Vantu-1Sorin-Ovidiu-Vantu-1

Proces de partaj de lungă durată

ANAF ar fi înregistrat de curând o acțiune în instanță ce are drept obiect partajul bunurilor comune/lichidarea regimului matrimonial partaj de creditor. Implicați ar fi nimeni altul decât Sorin Ovidiu Vântu și Angelica Chioariu, fosta sa parteneră, care i-a stat alături mai bine de 14 ani.

Totuși, procesul nu se anunță a se termina curând, ci dimpotrivă! În 2001, când a avut loc procesul de divorț, fosta sa soție a arătat că afaceristul ar fi deținut la acel moment 136 de case și apartamente.

În egală măsură, la momentul intentării divorțului, la Judecătoria Sectorului 1 s-ar fi depus și o listă cu mai multe bunuri comune. Printre acesrea se numărau 25 de societăți comerciale.

Citește și: Ce avere au de împărțit Raluca și Pepe la divorț.Dețin afaceri de peste 450.000 de euro!

Citește și: Cum s-a adaptat Omid Ghannadi, de la Visuri la Cheie, în România:„Nu aș putea să părăsesc țara ca să trăiesc din nou în Iran'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Liptak, la 8 ani după ce a plecat de la PRO TV:„Nu sunt nostalgică'

Citește și: Dani Oțil, în conflict cu Șerban Huidu:„Ai destule pe cap, mai importante decât să mă cerți pe mine!'. De la ce a pornit scandalul

Sorin Ovidiu Vântu a fost eliberat condiționat

Sorin Ovidiu Vântu, considerat unul dintre cei mai controversați milionari ai României, a fost eliberat pe condiționat din închisoare în luna martie, printr-o decizie a Tribunalului București.

El fusese condamnat la 11 ani de închisoare, pedeapsă rezultată ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare, pe care executat-o parțial. Ultima condamnare, de 10 ani închisoare, a fost primită de Vântu în aprilie 2018, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA.

Fostul mogul media mai are la activ 8 ani de închisoare în dosarul FNI (februarie 2017), 6 ani şi două luni de închisoare în dosarul falimentării companiei Petromservice (iulie 2016), 2 ani de închisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa (ianuarie 2014) și un an de închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă (iunie 2012).

Sursa foto: Hepta, Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton