Sora Ilincăi Vandici s-a căsătorit în plină pandemie. Socrul vedetei a oficiat ceremonia: ”Urmează să avem un nepoțel”

 Stamen Diana
.

Momente de bucurie în familia Ilincăi Vandici! Sora prezentatoarei de la Kanal D, Natalia, a spus DA în plină pandemie, iar cel care a oficiat ceremonia a fost chiar socrul Ilincăi, tatăl lui Andrei Neacșu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sora Ilincăi Vandici s-a căsătorit în plină pandemie de coronavirus, iar evenimentul a fost unul foarte restrâns din cauza restricțiilor din această perioadă. Cununia civilă a avut loc în urmă cu două săptămâni, iar alături de Natalia și soțul ei au fost Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, aceștia fiind cei doi martori.

Socrul vedetei de la Kanal D a fost cel care a oficiat căsătoria, tatăl lui Andrei Neacșu fiind primarul din comuna ilfoveană Tunari. Natalia și Alexandru sunt împreună de mai bine de 2 ani, iar în doar câteva luni cei doi vor deveni părinți pentru prima dată.

Citește și: Cum arată Ilinca Vandici fără machiaj. Prezentatoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” nu se teme să-și arate frumusețea naturală

„Deocamdată sora mea și cumnățelul nu au nași. Eu și Andrei, soțul meu, am fost martori la căsătorie. Nu știm când va avea loc nunta, pentru că, în situația actuală în care ne aflăm nu prea putem să facem planuri de petreceri cu numeroși invitați. Și tot din pricina pandemiei, nici despre o lună de miere nu poate fi vorba, pentru moment. Și oricum, nu e timpul de călătorii, mai ales că surioara mea e însărcinată și, da, urmează să avem un nepoțeeelll”, a declarat Ilinca Vandici pentru Wowbiz.ro.

Sora Ilincăi Vandici nu este deloc atrasă de lumina reflectoarelor și nu și-a dorit să urmeze aceeași cariera ca și Ilinca. Soțul Nataliei nu este străin de televiziune, pentru că acesta a lucreză în spatele camerelor.

Sora-Ilincăi-Vandici-s-a-căsătorit-1-1Sora-Ilincăi-Vandici-s-a-căsătorit-1-1

Peste 4 luni, Ilinca Vandici va deveni mătușă, iar emoțiile sunt foarte mari. Vedeta a fost alături de sora ei în ziua cea mare și s-a bucurat extrem de tare că ceremonia a ieșit așa cum și-a dorit.

Citește și: Trecutul ascuns al soţului Ilincăi Vandici! Iată cu cine a mai fost căsătorit Andrei Neacşu

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton