Sofia Vicoveanca, șocată și revoltată după ce s-a zvonit că e în stare gravă din cauza coronavirus: ”Nu săpa groapa altuia că pici în ea!”

 Oana Popoiag
.

Adesea se întâmplă ca vedetele să fie subiectul unor informații false legate de sănătate. I s-a întâmplat și îndrăgitei cântărețe de muzică populară Sofia Vicoveanca, despre care s-a zvonit că se află în stare gravă din cauză că ar fi contractat coronavirus. Șocată și indignată, artista a reacționat pe rețelele sociale, unde a explicat care e starea ei de sănătate la aproape 80 de ani.

La cei 78 de ani ai săi, Sofia Vicoveanca continuă să fie o prezență tonică și activă, având parte de un genetic care o ajută să fie în formă. Pe fondul faptului că persoanele vârstnice sunt ținte pentru coronavirus, s-a zvonit că îndrăgita cântăreață de muzică populară a ajuns la spital în stare gravă din cauza COVID-19.

Șocată și indignată, Sofia Vicoveanca a transmis un mesaj virulent pe Facebook, în care a explicat că se simte foarte bine și nici vorbă de temutul virus în cazul său.

'De 1 aprilie se fac farse…Ei NU ! „cineva ?” a postat pe FB…că S.V. (adică eu) infectată de VIRUS în stare gravă…Acelui care a „scornit” aşa o MINCIUNĂ , îi zic : ” nu săpa groapa altuia – că pici în ea”…Eu respect toate sfaturile medicilor (de fapt cei care-mi urmăriți îndemnurile în acest sens , pe pagină) mi-ați trimis multe comentarii (pt.care vă mulțumesc din inimă….)

SUNT OK. ! Stau în casă , dar nu degeaba : citesc , desenez , scriu,ascult negativele cu noile cântece (habar n-aveți ce vă pregătesc)…şi stau de vorbă cu D-stră ZILNIC.
Dacă vi-i la îndemână (şi nu cer prea mult) , puteți posta pe paginile D-stră…să ştie o lume ce JIGODII se găsesc printre noi …! Eu continui să vă țuc sufletul cu urări de bine , răbdare ….şi Fruntea SUS
', acesta a fost mesajul Sofiei Vicoveanca.

Sofia VicoveancaSofia Vicoveanca

Foto: Facebook

Citește și: Însărcinată în 5 luni, Laura Cosoi s-a retras la Târgu-Mureș: 'Nu țin legătura cu doctorul, dar trebuie să revin în București, la control, peste două săptămâni'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton