Sofia stă la Victor Slav, cât Bianca Drăgușanu e în vacanță. Cum a fotografiat-o prezentatorul TV pe micuță

 Stamen Diana
.

Victor Slav se bucură de fiecare moment petrecut alături de fetița lui, Sofia. Micuța este la tatăl ei în această perioadă și este răsfățată tot timpul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În timp ce Bianca Drăgușanu și-a luat o vacanță mai lungă în Dubai și Maldive, Victor Slav se bucură din plin de timpul petrecut alături de fiica lui de doar 4 ani, Sofia.

Sofia SlavSofia Slav

Micuța a rămas în București în grija bunicii sale, mama Biancăi, dar merge și la tatăl ei destul de des. Cât timp Bianca Drăgușanu este plecată în Maldive, Sofia stă cu Victor Slav. Fostul prezentator TV a filmat-o pe micuță în timp ce se juca și a postat imaginile pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Cum arată noua iubită a lui Victor Slav. Detaliul incredibil observat de fani în fotografia postată de el

Citește și: Cum i-a explicat Victor Slav fiicei sale că el și Bianca Drăgușanu sunt divorțați: „De trei zile, Sofia e la mine”. Ce spune despre noua lui iubită

Citește și: Momente de groază pentru Bianca Drăgușanu: Sofia, fiica ei, a fost la un pas să se înece. Cum a reacționat Victor Slav când a aflat

Citește și: Cum se comportă iubita lui Victor Slav cu Sofia, fetița lui și a Biancăi Drăgușanu. Au fost filmate afară, pe terasă

Cum e Bianca Drăgușanu ca mamă

Bianca Drăgușanu are o relație foarte frumoasă cu fiica ei, Sofia. Chiar dacă s-a despărțit de tatăl ei, Victor Slav, cei trei au rămas o familie și ambii sunt dedicați în creșterea micuței. Totuși, spune Bianca, există câteva reguli și limite pe care Sofia trebuie să i le respecte.

Ea a vorbit despre fiica ei și a spus că este răsfățată, reușind să manipuleze pe toată lumea din jurul ei. Nici cu tatăl ei situația nu este prea bună, având în vedere că face ce vrea din el. Ea este singura care îi face față micuței.

„Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest, pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil i-a făcut knock-out. De Victor nu mai spun. De multe ori când nu reușește să potolească căluțul sălbatic mă sună și-i zic să mi-o dea la telefon.’, a povestit Bianca.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton