Smiley, primele declarații după ce a devenit tată pentru prima dată. Cum se simte Gina Pistol

 Cica Cristina
.

Gina Pistol a născut și Smiley a devenit pentru prima oară tată. Artistul este în culmea fericirii și a făcut primele declarații după venirea pe lume a micuței sale. De asemenea, a spus și cum se simte proaspăta mămică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Smiley este în culmea fericirii, după ce Gina Pistol a născut. Extrem de emoționat, artistul a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare. De asemenea, a ținut să sublinieze că proaspăta mămică se simte bine în aceste momente.

Gina-Pistol-Smiley-1-1Gina-Pistol-Smiley-1-1

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: Am devenit părinți!'. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.

Găsiți imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit si cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm că unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare! ', a transmis Smiley pe rețelele de socializare.

Gina Pistol a născut o fetiță și a fost extrem de emoționată când a intrat în sala de operație. Vedeta a devenit mămică pentru prima dată, iar Smiley se simte cel mai norocos bărbat. Gina Pistol a născut prin cezariană, iar totul a decurs foarte bine.

Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă

La rândul ei, Gina Pistol extrem de fericită după ce a născut, a dorit să transmită cât de împlinită este în noul rol: de mamă.

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetiță nostră s-a născut astăzi, este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare', a transmis Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Citește și: Gina Pistol a născut o fetiță.Smiley a devenit tătic pentru prima dată

Citește și: Cum se antrenează Gina Pistol și Smiley înainte să devină părinți:”Îmi pun ceasul să sune la 2-3 noaptea…”

Citește și: Cum s-au filmat Gina Pistol și Smiley înainte să devină părinți.Au arătat tuturor cum decurg certurile conjugale, în familia lor!

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Adriana Nica, iubita lui Sorin Oprescu

Smiley și Gina Pistol, emoționați înainte de a deveni părinți

În fimulețul prezentat de Smiley și Gina Pistol cei doi sunt vizibil emoționați la gândul că își vor cunoaște, în sfârșit fetița.

„Nu-mi vine să cred că se întâmplă', a spus Smiley la un moment dat, în timp ce Gina Pistol pregătea bagajul.

Pregătirile pentru momentul cel mare, îndeosebi pregătirea bagajului, ar fi început în urmă cu două săptâmâni, însă artista a vrut să se asigure că totul este în ordine pe ultima sută de metri.

„Astăzi e ultima noapte în doi', a spus Smiley, moment în care Gina Pistol nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Am făcut treabă bună timp de nouă luni', a spus Gina Pistol.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton